IVONA PAVIĆEVIĆ: Vjerujte u ono što radite

Vaša Gracija i ovoga puta u novu godinu ulazi u društvu najboljih. Specijalno za novogodišnji broj, o medaljama, planovima za 2023. i, naravno, o tome šta očekuju od Djeda Mraza u najluđoj noći, govore Bojana Popović, Matea Pletikosić i Ivona Pavićević

spot_img

Razgovarala Svetlana Peruničić
Foto Vesela Mišković
Garderoba Nataša Pejović
Šminka Ivana Pavličević
Frizura Studio THE ROOM
andrea_hairstyling
Mjesto snimanja
Cioccolatitaliani Montenegro

Ivona Pavićević, reprezentativka koja je donijela toliko radosti svojoj zemlji, smatra da “lavice” još nijesu svjesne uspjeha i da će tek za koju godinu biti svjesne šta su napravile. “Ovo je veliki uspjeh za našu reprezentaciju i za malu Crnu Goru. Našoj sreći nema kraja. Smatram da je bronzana medalja veliki uspjeh.”
Već drugu sezonu igra na visokom nivou u Budućnosti, dobila je priliku da igra u reprezentaciji i iskoristila to na najbolji mogući način. Vjeruje da će to biti samo jedna u nizu medalja. “Vjerujem da ćemo kao generacija u budućnosti praviti još mnogo uspjeha. Publika koja nas je podržala u Podgorici i fenomenalna atmosfera su nam zaista pomogli da dođemo do ovog uspjeha.” Osvajanje medalje je, kaže, najljepši poklon za kraj godine, ali i za ulazak u novu, kruna rada i truda indivudualno i tima u cjelini. Zbog toga će, kako kaže, godinu pamtiti po medalji, ponosna na sebe što je došla do ovog nivoa. “Prolazila sam kroz težak period i privatno i u karijeri, i smatram da je za mene veliki uspjeh što sam došla do svega ovoga i uspjela da osvojim medalju sa mojim curama.”
Novu godinu, s obzirom na to da nema puno slobodnih dana, jer se već nastavila Liga šampiona, provešće u krugu porodice ili sa prijateljima u Podgorici. Planove za sljedeću godinu nema i misli da je za to prerano, a od Djeda Mraza želi samo zdravlje. “To je prioritet i najvažnije. Da smo živi i zdravi, da su nam porodice na okupu. Sve ostalo će doći. Sve ostalo je prolazno.”
Ivona nema često priliku da se oblači elegantno. “Baš smo komentarisale da ne pamtimo kad smo se ovako sredile, obukle i našminkale jer nemamo vremena za to. Konstantno su utakmice i nemamo prostora da to priuštimo sebi, tako da su ovo rijetki momenti.” Na pitanje kako se osjeća u svečanoj haljini, štiklama, frizuri i našminkana odgovara: “Pa, sve je ovo prelijepo, ali se prijatnije osjećam u trenerci, farmerkama, patikama. Između haljine i dresa izabrala bih dres, a patike prije nego štikle. Kaže da njeguje prirodan izgled i voli da se našminka, ali ne previše. “Kosu volim da sredim kada imam slobodan dan i kada mogu da izađem na neku žurku, što je rijetko. Jer nemam vremena i uglavnom je vežem u rep.”
Ivona za Novu godinu želi svima da budu zdravi, srećni, uspješni na svakom polju, da rade na sebi, da vjeruju u to što rade i, kako kaže, njihovi snovi će se sigurno ostvariti. “Uvijek se treba boriti, najlakše je odustati od sebe”, kaže lijevo krilo Budućnost Bemaxa.

“Uvijek se treba boriti, najlakše je odustati od sebe”
Gracija 208

Možda vas zanima

NEDAVNO OBJAVLJENO