Nedavno objavljeno

Izazov #slikajdoma tokom trajanja pandemije

Da bi predstavila veliki broj običnih građana sa umjetničkim afinitetima, ona je na svoj veb sajt postavila svoj neobojani crtež. Pozvala je sve da preuzmu njen crtež, a zatim da svoje radove postave na svoje društvene mreže uz haštag #slikajdoma. Napokon je čas i da zajedno uživamo u radovima svih naših sugrađana, kaže ona. “Odštampajte moj crtež i zatim obojajte – flomasterima, vodenim bojicama, čime god želite! Možete čak i da ga obojate na svom telefonu – ako vam je tako zanimljivije,” poručuje Nina Vukčević.

Svi amateri umjetnici radove mogu postavljati u narednih 14 dana, do 3.maja, kada se slavi njen omiljeni praznik – Međunarodni dan sunca.
Svi koji preuzmu rad i taguju njene stranice, imaće priliku i da dobiju njeno originalno djelo, jer će ova podgorička umjetnica slici koja je najviše obraduje na poklon da da originalni crtež, kako kaže – u inat zubatom proljeću.

Crtež Nine Vukčević koji se treba obojati se može preuzeti na stranici: http://ninavukcevic.me/Izazov-Nine-Vukcevic-april-2020.jpg

Latest Posts

Lifestyle

Ljepota

Zdravlje

Recepti