spot_img

Izbrisane sve scene u kojima se pojavljivao

spot_img

Zbog svog stava o seksualnom zlostavljanju u Holivudu, glumac Met Dejmon našao se na meti javnosti, a protiv njega je pokrenuta i peticija. Očito zbog svega toga, smatrajući da će samo naštetiti ugledu filma, reditelj Geri Ros iz filma Okeanovih 8 (Ocean’s 8) izbrisao je sve scene u kojima se u epizodnoj ulozi pojavljuje ovaj 47-godišnji glumac.
“Odabir epizodnih uloga eklektičan je proces, no važno je tačno vidjeti koja se najbolje uklapa u priču. Ovaj film, za razliku od mnogih koje sam već snimio, imao je opsežan proces, igrali smo se, istraživali, a sve u korist najboljeg mogućeg finalnog scenarija”, rekao je Ros.
Inače, obožavatelji filma potpisali su peticiju, zahtjevajući da se Dejmona makne iz filma, nakon što je imao kontroverzne komentare oko holivudskog skandala o seksualnom zlostavljanju prošle godine. U trenutku kada je film objavljen, peticija je imala više od 28.000. potpisa. “Ostanak Dejmona u filmu bi trivijalizovao ozbiljnost optužbi protiv seksualnih zlostavljača kakav je i Vajnstajn, a i pokazuje veliko nepoštivanje prema svim hrabrim ženama koje su istupile i javno progovorile o svemu”, stoji u peticiji.

Krimi komedija Okeanovih 8 je nastavak franšize Okeanovih 11, ali u ženskom izdanju, u kojoj glavne uloge tumače Sandra Bulok, Rijana, Kejt Blanšet, Helena Bonam Karter i En Hatavej, i jedan je od najiščekivanijih filmova 2018.

via tportal.hr

Možda vas zanima

PRATITE NAS I NA INSTAGRAMU

NEDAVNO OBJAVLJENO