Izvinjenje zbog nepristojnog gesta

"I did this for free", rekao je Vilijams prije nego što je pokazao srednji prst u kameru

Američka TV kuća Fox koja je prenosila nastup Robija Vilijamsa na Svjetskom fudbalskom prvenstvu u Rusiji uputila je izvinjenje zbog njegovog gesta – pokazivanja srednjeg prsta direktno u kameru. “Kako je prenos uživo, a nismo znali da će se to dogoditi, nismo mogli ni da reagujemo. Iznenađeni smo kao i gledaoci. U svakom slučaju se izvinjavamo”, rekli su za Hollywood Reporter.
Slavni britanski pjevač i glavna zvijezda otvaranja Mundijala u Rusiji nije objasnio zbog čega je pokazao srednji prst, a mnogi pretpostavljaju da je na taj način pozdravio sve oni koji su ga kritikovali jer je prihvatio Putinovu ponudu da pjeva. “I did this for free” (učinio sam to besplatno), čuje se kako Vilijams kaže prije nego što je pokazao srednji prst u kameru, što bi trebalo da znači da je nastupio besplatno, te da se, ipak, “nije prodao Rusima”.
Prije nastupa Vilijams je izjavio da je veoma srećan i uzbuđen jer je nastup pred 80.000 navijača ispunjenje njegovih dječačkih snova, a i obožava fudbal. Nastup je počeo pjesmom Let Me Entertain You, a tokom izvođenja pjesme Feel and Angels pridružila mu se ruska sopranistkinja Aida Garifulina.
Vilijams će navodno zbog ovog incidenta morati da plati kaznu, a njen iznos još uvijek nije poznat.

Možda vam se dopada

Komentari

učitavam...