Izvrsnost kao inspiracija i cilj

Branislava Maja Vukčević, Maja Krstić i Sandra Kordić su u razgovoru za Graciju podijelile s nama svoje stavove o poslu, životu i vrijednostima koje su im odredile i obilježile lični i profesionalni put

Foto Vesela Mišković

Crnogorska komercijalna banka, jedna od najvećih banaka na našem tržištu, članica OTP grupe, sebe opisuje kao apsolutnog lidera u bankarskoj industriji. Poslovna filozofija CKB-a zasniva se na principu prepoznavanja i razumijevanja zahtjeva današnjeg dinamičnog i konkuretnog tržišta. Usmjereni su na izgradnju partnerskog odnosa sa klijentima kroz pružanje pravog odgovora na njihove potrebe u formi atraktivnih proizvoda i usluga. Povezuju ljude i projekte, kreiraju dodatnu vrijednost, što ih čini inicijatorima promjene koja unapređuje cjelokupni društveni i ekonomski ambijent u državi.
Dio top menadžmenta CKB-a čine: izvršna direktorica Sektora za korporativno upravljanje Branislava Maja Vukčević, izvršna direktorica Sektora za strategiju i finansije Maja Krstić i izvršna direktorica za poslovanje sa pravnim i fizičkim licima Sandra Kordić. Na prvi pogled različite i izraženih karaktera, ove tri uspješne poslovne žene spajaju bogato međunarodno profesionalno iskustvo i visoki standardi kao glavna odrednica njihovih karijera. Potrebno je da provedete samo malo vremena u razgovoru s ove tri dame, kako biste shvatili da vjeruju da su znanje, posvećenost i zajedništvo dovoljni za ostvarenje svakog cilja. Ne možete a da ne opazite ponos kada govore o timskom duhu i saradnicima s kojima su realizovale neke od najzahtjevnijih projekata u svojoj branši.

Kompletan tekst možete pročitati u Graciji 192, juli 2021.

Možda vam se dopada

Komentari

učitavam...