Jelena Perčin i Momčilo Otašević nakon pet mjeseci razdvojenosti uživaju u svakom trenutku

spot_img

Crnogorski glumac Momčilo Otašević i dubrovačka glumica Jelena Otašević Babić samo dvije godine od rođenja njihove kćeri Maše, dobili su sina. Do Uskrsa su proveli čak pet mjeseci razdvojeni.

Za tako dugu odvojenost odlučili su se lani dok je Jelena bila u drugom stanju s trećim djetetom.

Momčilo je od 1. juna boravio u Beogradu na snimanju serije i vratio se tek u oktobro. Za to vrijeme, Jelena je boravila sa djecom kod njegovih na Cetinju. Uoči početka školske godine, Jelena je sa starijom kćerkom Lotom otišla u Zagreb dok je Maša ostala kod babe i djeda na Cetinju.

Zimu su, proveli zajedno i dočekali Jakšino rođenje, a u martu je glumac opet morao ići u Crnu Goru zbog snimanja filma pa je poveo kćer Mašu.

Par se uselio u prvi zajednički stan u novembru 2019. u kojem ih je zadesio zagrebački potres, no sreću je donijelo rođenje sina. Planirali su mu dati ime Nikola, jer se trebao roditi oko Sv. Nikole, no kako se dječak požurio doći na svijet, promijenili su ime u Jakša.

-

Glumica je u trudnoći, jako pazila na sve epidemiološke mjere. Toliko je, kaže, bila oprezna da se lani nije ni okupala u moru u strahu od prehlade, zbog čega bi eventualno morala doktoru ili u bolnicu na dodatne preglede.

Možda vas zanima

PRATITE NAS I NA INSTAGRAMU

NEDAVNO OBJAVLJENO