spot_img

Kako da običan grudnjak prilagodite odjeći otvorenih leđa

Ovaj genijalan trik oduševio je žene širom svijeta

spot_img

Zavodljive haljine, kao i topovi koji u prvi plan stavljaju leđa odjevni su komadi kojima vrve police trgovina i ove sezone važe za veliki modni hit. Svjesna njihove popularnosti, korisnica TikToka koja se krije iza profila @michelimartinengh otkriva kako ih nositi, a da se pritom ne oprostite s grudnjakom i bacite u potragu za posebnim verzijama donjeg rublja.

Pogled na naramenice grudnjaka nikada neće biti otmjen, posebno kada je riječ o nošenju komada koji ih otkrivaju, no od podrške koju pruža ne morate se tek tako oprostiti i ako poželite pokazati malo više kože.

@michelimartinenghiComo esconder seu sutiã? #lojalaconquista #dica #michelimartinenghi #tendencia #dicas #moda♬ sonido original – Avengers

U videu na TikToku, koji je postao pravi hit, djevojka @michelimartinengh nosi tipičan model grudnjaka koji je zatim pokušala prilagoditi haljini sa značajnim prorezom na leđima. Naramenice grudnjaka koje se pružaju preko ramena odvojila je i zakopčala ispod grudi, a zahvaljujući ovom triku uživala je u hiljadama komentara oduševljenih žena širom svijeta.

 

tportal.hr

Možda vas zanima

PRATITE NAS I NA INSTAGRAMU

NEDAVNO OBJAVLJENO