spot_img

KIC POP HOR  pjesmom protiv korone

spot_img

Prvi crnogorski pop hor pridružio se velikoj umjetničkoj porodici domaćih i  svjetskih muzičkih zvijezda koji se u  dugim  danima samoizolacije  pjesmom i pozitivnom energijom bore protiv korona virusa. Članovi i članice KIC pop hora, njih oko 30, sa dirigenticom Petrom Ivanović, u svojim domovima  napravili su snimke, te  publici poklonili interpretaciju pjesme “Za milion godina”,  veoma popularne melodije u nekadašnjoj  Jugoslaviji koja je bila dio muzičkog projekta  “YU rock misija”.  Montažu potpisuje Nemanja Dragović.

Podsjetimo ovu numeru KIC pop hor je izveo na njihovom posljednjem koncertu u Podgorici, na velikoj sceni KIC-a “Budo Tomović” 1. marta povodom 3. rođendana hora. Iako u trenutnoj situaciji ne mogu  održavati ni probe, niti nastupati pred publikom, ni u salama ni trgovima kako su navikli, to ih nije spriječilo  da se pjesmom i jakom emocijom obrate vjernoj publici i u doba karantina  pošalju poruke ljubavi, mira i solidarnosti.  ‌I na ovaj način popularni podgorički hor i “crnogorsko muzičko čudo” pružio je podršku svima u borbi protiv nenadane pošasti 21.vijeka. Želja KIC pop hora je da ljudi širom planete budu  dobrog zdravlja, da se vole,  bodre jedni druge i nipošto ne odustanu  od muzike,  pozitivnih misli i vedrog duha.

Premijerno je spot emitovan jutros (14. april 2020) na Televiziji Crne Gore u Jutarnjem programu, a pjesma je postavljena na jutjub kanalu KIC pop hora:

#ostanidoma

Možda vas zanima

PRATITE NAS I NA INSTAGRAMU

NEDAVNO OBJAVLJENO