KIC POP HOR ZAPJEVAO NAKON LJETNJE PAUZE

spot_img

Prvi crnogorski pop hor počeo je krajem prošle sedmice novu sezonu 2023/24,  a članovi su sigurni da će im donijeti „nove radosti pjevanja, učenja novog repertoara, druženja… “, piše na FB stranici hora gdje se ističe da je novo i da KIC pop hor ima novu umjetničku voditeljku hora Ivanu Vlajnić, doskorašnju (samo) tenorinu, koja ima 10-godišnje iskustvo u vođenju horova u Baru, a muzika je njen život!

KIC pop horisti su zahvalili prof. Zoji Đurović na dvije godine ozbiljnog rada, učenja, truda, brojnim nastupima, kao i na ogromnoj količini razmijenjene energije! Doskorašnja dirigentica obećala je povremenu saradnju sa horom i ubuduće.

Hor najavljuje AUDICIJU  za sve zainteresovane pjevače i pjevačice, koji žele da se pridruže ovom veselom ansamblu, na probama, nastupima, konceretima, turnejama. Audicija je zakazana sljedećeg utorka, 19. septembra od 17.30 u horskoj sali KIC-a.

Podsjetimo, hor od prvog dana ( 1.mart 2017.) vodi menadžerki tim Snežana Burzan Vuksanović i Sanja Radusinović (NVU Kutak), uz logističku podršku KIC-a „Budo Tomović“, gdje se održavaju probe!  Pred horom su ove jeseni nastupi u: Herceg Novom, Bečićima, na UDG-ju, u Njegoševom parku u Podgorici, Ulcinju, u Beogradu…  a horisti publici obećavaju kvalitetan zvuk, dobro raspoloženje i puno pozitivne energije, po kojoj je inače, ovaj hor prepoznat širom regiona.

Možda vas zanima

NEDAVNO OBJAVLJENO