spot_img

Koji je horoskopski znak najsramežljiviji, a koji najdruštveniji

Poznato je da nekim ljudima treba više vremena da se opuste i otvore u društvu, dok nekima otvorenost nije nepoznanica i mogu se gotovo uvijek bez problema uklopiti. Portal Your Tango ističe popis horoskopskih znakova od najviše sramežljivih do onih vrlo društvenih.

spot_img

1. Djevica

Djevice se smatraju najsramežljivijim znakom Zodijaka, ne žele privući pažnju na sebe, osim ako je to neophodno. Za obavljeni posao ne moraju dobiti i ne žele posebna priznanja, već sve obavljaju iz sjene. Ono što im je važno je lično zadovoljstvo onime što su postigle. Kad su u nepoznatoj situaciji s novim ljudima, teško se otvaraju, a ako nisu u poznatom društvu, povučene su i sramežljive.

2. Rak

Rakovi su najčešće sramežljivi zbog osjećaja nesigurnosti. Iako se nekad trude jako dobro izgledati i biti pozitivni, ponekad im ni to nije dovoljno. Bez obzira na to radi li se o prvom sastanku ili novom poslu, Rakovi se povlače u sebe da se ne bi isticali. Njihove nesigurnosti su dodatno pojačane urođenom sumnjom, a često ne vjeruju u stvari ako se u njih ne uvjere sami.

3. Ribe

Ribe su ponajviše sramežljive zato što neprestano brinu oko svega. Umjesto da uživaju u društvu, često su zaokupljene negativnim mislima i tako će razmišljati sve dok ih neko ne uvjeri u suprotno. Od svih ljudi u životu, Ribe najmanje vjeruju sebi.

4. Jarac

Pripadnici znaka Jarca najčešće se drže sebe, što potencira njihovu sramežljivost. Ne vole biti oni koji rade scenu ili privlače neželjenu pažnju na sebe, pa utjehu često pronalaze u “sjeni”. Ipak, za njih to ne predstavlja slabost, ali im je ponekad teže javno izreći svoje mišljenje u trenucima kad imaju nešto za reći.

index.hr

Možda vas zanima

PRATITE NAS I NA INSTAGRAMU

NEDAVNO OBJAVLJENO