Lancôme predstavlja Idôle

Nakon globalnog eventa u Parizu u julu ove godine, Lancôme je i u Podgorici, u Hotelu Hilton, predstavio novi parfem za žene, Idôle, čije je zaštitno lice američka glumica, pjevačica i modni autoritet Zendaya Coleman.

Novi mošusni i cvjetni chypre miris stvorile su tri parfimerke: Shyamala Maisondieu, Adriana Medina i Nadège Le Garlantezec. Esencija ružinih latica iz održivog uzgoja u turskoj provinciji Isparta ekskluzivno je proizvedena za Lancôme. Uz vrtne ruže uzgojene u Francuskoj, savršeno se uklapa s notama bergamota, kruške i španskog jasmina iz Indije i donosi dašak “čistoće i sjaja” uz koji svaka žena može započeti svoju priču. Raskošan i blag, svjež i zavodljiv, Idôle je miris koji poručuje mnogo. Bočica za Idôle, koju je osmislio arhitekta i industrijski dizajner Chafik Gasmi, odaje počast tehničkom razvoju i inovacijama industrije. Debljine svega 15 mm, jedna je od najtanjih na svijetu.
Idôle je dostupan u bočicama od 25, 50 i 75ml, koje ćete moći ponovno napuniti na malim fontanama parfema – La Recharge, koje će biti dostupne na odabranim prodajnim mjestima od oktobra ove godine.
Idôle je već dostupan u svim Bar-Kod Shop parfimerijama u Crnoj Gori. (Foto Boris Šekularac – MNE magazin)

Možda vam se dopada

Komentari

učitavam...