spot_img

Linda Evanđelista dočekala pravdu na sudu zbog uništenog izgleda

Zbog masnih naslaga na cijelom tijelu koje je zadobila prije šest godina nakon podvrgavanja tretmanu CoolSculpting, Linda Evanđelista tužila je kompaniju Zeltiq Aesthetics tražeći odštetu u vrijednosti od 50 miliona dolara, a upravo ovaj iznos ovih dana sjest će joj na račun nakon sudske presude u njenu korist

spot_img

‘Voljela sam biti na modnoj pisti. Sada se bojim naletjeti na nekoga koga poznajem. Ne mogu više ovako živjeti, u sramoti i skrivanju. Ne mogu više živjeti u toj boli i napokon sam se odvažila govoriti’, priznala je legendarna manekenka početkom godine u velikom intervjuu za američki magazin People, a koji je uslijedio nakon što je svoje potresno iskustvo podijelila s javnošću putem Instagrama.

Nakon što je sud u tužbi protiv kompanije Zeltiq Aesthetics presudio u njenu korist, izjavila je kako je ‘sretna’ što je ovaj slučaj ostavila iza sebe te kako se raduje ‘novom poglavlju’ u svom životu Ove sedmice Linda se vratila i svojoj profesiji modela koju je prisilno napustila 2016. godine snimivši kampanju za modnu kuću Fendi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Linda Evangelista (@lindaevangelista)

tportal.hr

Možda vas zanima

PRATITE NAS I NA INSTAGRAMU

2,702 Sljedbenici
Pratite

NEDAVNO OBJAVLJENO