spot_img

LISCA

spot_img

Proljeće će u vama probuditi nježnost, a u brižno odabranom donjem vešu Lisca možete izgledati božanstveno privlačno. Proljećna kolekcija donjeg veša Lisca Fashion donosi raskošan vez, nježna drapiranja i cvijetni print. Oduševiće vas atraktivni krojevi i materijali koji su izrazito ženstveni, a ujedno su sačuvali udobnost, i sve to do velikih veličina. Kolekcija Lisca Selection oduševljava raskošnim vezenim aplikacijama, koje tkaju smjele preplete u kombinaciji sa nevidljivim tilom i igrom paspula i elastika. Modele karakterišu tajanstvenost, prikrivanje i otkrivanje, a raskoši pridonose blještavi kristali Swarovski. Oduševljava i tattoo efekat. Za privlačnost su zaslužni i cvijetni detalji i ukrasi u kombinaciji sa prozirnošću.
Dinamičnu stranu života oslikavaju modeli donjeg veša Cheek by Lisca. Oduševljavaju animalni uzorci iz divljine u modernom spaljenom printu, koji na laganim majicama izgledaju kao blago proziran uzorak. Divlju i energičnu stranu smiriće romantični uzorci sitnih cvjetića u igri različitih boja, a zavodljive ćete biti i u modelima koje dopunjuju čipka, til i bezgranično udobna mekoća. Uveče se iz privlačne boginje možete pretvoriti u nježnu dušicu ili smjelu zavodnicu, odjevene u udobne prijatne pidžame i spavaćice Liscinih kolekcija.
I koji modeli najviše oduševljavaju? Grudnjaci bez žičane potpore, grudnjaci sa neuobičajenim i zavodljivim leđnim dijelom, teddy, baby doll i push up grudnjaci za raskošan dekolte.

Možda vas zanima

PRATITE NAS I NA INSTAGRAMU

NEDAVNO OBJAVLJENO