spot_img

Ljeto će biti živopisno i šareno

Modni trendovi koji karakterišu modu nastupajućeg ljeta odišu igrom energije i šarolikosti

spot_img

Kao što se i očekivalo od kolekcije kupaćih kostima, Lisca i ovog puta donosi osvježavajuću modnu kombinaciju cvjetnih printova, životinjskih dezena i monohromatskih plažnih varijacija… Ipak, kolekcija kupaćih kostima Lisca za ljeto 2023. godine je jedinstvena, smjela i autentična. Poziva nas da zavirimo u sebe i smjelo izrazimo svoju suštinu – bila ona divlja ili harmonično pročišćena.

Kolekcija donosi šarenu, a nosivu paletu provjerenih krojeva – od romantične sentimentalnosti cvjetnih printova, do koketiranja sa sedamdesetim – sa eksplozivnim bojama, neobičnim linijama i dezenima kojima se suprotstavljamo standardima, do smjelih, prvobitnih životinjskih motiva koji nas pozivaju na pobunu s buđenjem divlje mačke u nama; i sa bojno pročišćenim, sofisticiranim modelima koji senzualno naglašavaju siluetu, ali prije svega pozivaju da se duboko zagledamo u sebe i pronađemo unutrašnju harmoniju.
Kupaći kostimi su upotpunjeni modnim dodacima koji upotpunjuju izgled na plaži, mogu se transformisati u dnevni look – za šetnje gradom, koktel zabave ili čak za nešto sofisticiranije prilike sa malo stilske igre. Ova kolekcija takođe uključuje komade koji prevazilaze sezonska ograničenja i mogu postati dio garderobe čak i u kasnijim sezonama.

Gracija 212, maj 2023.

Možda vas zanima

PRATITE NAS I NA INSTAGRAMU

NEDAVNO OBJAVLJENO