Ljeto je rezervisano za Barbi

spot_img

Čini se da će ovo ljeto biti u znaku australijske glumice Margo Robi. Kao zvijezda filma Barbie (uz Rajana Goslinga), Robi, koju je američki Vogue izabrao za naslovnu stranu svog ljetnjeg izdanja – zna da fanovi ne mogu dočekati 21. juli, kada film stiže u kina.
Za ovu ružičastu naslovnicu 32-godišnja glumica pozirala je u satenskoj haljini koju potpisuje Versace, dok na ostalim fotografijama nosi odjeću brendova kao što su Chanel (čija je ambasadorica), Maison Margiela i Valentino.
Uprkos tome što glumi legendarnu lutku, Robi je za Vogue rekla da ne zna je li kao mala uopšte imala Barbike. “Mislim da nisam. Znam da ih je moja sestrična imala mnogo, i ja bih otišla kod nje da se igramo.”
Osim što glumi, Margo je i producentkinja filma. “Nije da sam ikada poželjela ili sanjala da budem Barbi, ili nešto slično. Ovo će zvučati glupo, ali stvarno nisam ni razmišljala o tome sve dok projekat nije došao u fazu razvoja”, izjavila je za Vogue.


Zapravo, prvi izbor za naslovnu ulogu bila je Gal Gado, junakinja filma Wonder Woman, no na kraju je uloga pripala australijskoj glumici. (Foto Ethan James Green)

Možda vas zanima

NEDAVNO OBJAVLJENO