spot_img

Luksuz na Crnogorskom primorju

spot_img

Petrovac je mediteranski medaljon na Crnogorskoj obali. Ima sve tri kategorije da bude jedinstven: arhitekturu, klimu i vegetaciju, odnosno sve pogodnosti odmarališta. Kao dio Budvanske rivijere, na 19 km od kraljice crnogorskog turizma Budve i 9 km od poznatog ostrva Sveti Stefan, Petrovac je obdaren plažama, gustim šumarcima maslina i borova, plažom Lučice smještenoj u uvali, kao i mnoštvom mjesta gdje se može lijepo večerati.
Podgorička kompanija Ljetopis Stars d.o.o. otvorila je u avgustu prošle godine ovaj hotel, kategorizovan sa 5 zvjezdica od strane Ministarstva održivog razvoja i turizma, a upravljanje povjerila prestižnom svjetskom, hotelskom brendu iz Španije Meliã Hotels International.
Meliᾶ Budva Petrovac hotel dizajniran je i opremljen najboljim i najsavremenijim hotelskim sistemima, italijanskim namještajem i drugom opremom. Savremen i moderan dizajn enterijera djelo je studija Sintesis, arhitekte Čedomira Mijovića iz Milana. Hotel raspolaže sa 114 smještajnih jedinica svrstanih u sedam kategorija. Sobe su prostrane, moderno uređene, sa predivnim pogledom na more, brdovite krajeve i grad, opremljene najkvalitetnijim sobnim tekstilom, kozmetikom prestižnog brenda i drugim bogatim sadržajima, a sve kako bi vam boravak učinili nezaboravnim.
Gostima Hotela su na raspolaganju i dva bazena, unutrašnji i spoljni, bife restoran Mosaico, a la carte restoran Pasta Nostra, lobby bar Elyxr, pool bar, room service, spa&wellness centar sa finskom saunom, ruskom banjom, turskim kupatilom, slanom sobom, tuševima iznenađenja, teretanom, beauty salonom. U ponudu spa centra spada i više od 20 vrsta masaža i tretmana za tijelo i lice. Usluge beuty centra podrazumijevaju frizerske usluge i kozmetičke tretmane, kao što su manikir i pedikir, i to u saradnji sa prestižnim kozmetičkim brendovima poput Babora, L’Oréal Professionnel, Kerastase i Alessandro International.
U okviru Hotela je i sala za sastanke kapaciteta 85 mjesta sa najsavremenijom audio-vizuelnom opremom, kao i The Level Lounge salon koji je na raspolaganju gostima koji se opredjele za posebnu The Level uslugu koja podrazumijeva ekskluzivniji pristup te ovaj program nudi više od standarnih usluga. Naša misija je da gostima omogućimo potpuni užitak i zadovoljstvo. To je razlog zbog kojeg smo usluge osmislili i kreirali tako da pružaju sasvim čudesno i nezaboravno iskustvo po mjeri naših gostiju. Prepustite se čarima svih benefita i prednosti koje nudimo. Osjetite draž dodatnog komfora i postarajte se da se odmorite i opustite u našim superiornim objektima koji obiluju modernošću, luksuzom i elegancijom. Svaki trenutak, svaki detalj i svako iznenađenje rezultat su strasti uložene u rad Meliᾶ tima.
Posvećeni smo tome da stalno napredujemo, činimo razliku svaki dan i budemo najbolji.

Možda vas zanima

PRATITE NAS I NA INSTAGRAMU

NEDAVNO OBJAVLJENO