spot_img

LUŠTICA BAY FASHION SHOW: Stjecište vrhunske mode

spot_img

Luštica Bay Fashion Show, u okviru kojeg su kreacije za proljeće/ljeto 2022 predstavili Verica Rakočević, Igor Todorović, Boris Čalić i Aleksandra Džaković sa brendom AKKA, upriličen je u nesvakidašnjem ambijentu jedinstvenog zalaska sunca u Luštici Bay, u prisustvu gostiju, modnih znalaca i novinara. Fashion show regionalnih kreatora, etabliranih i na međunarodnoj modnoj sceni, organizovan je u saradnji sa modnom agencijom Fabrika.
“Sa velikim entuzijazmom smo ostvarili saradnju sa agencijom Fabrika, kako bismo našim gostima i posjetiocima priredili jedan vrhunski estetski i modni ugođaj kao veličanstvenu uvertiru u ljeto 2022. Luštica Bay je grad u nastajanju i ovdje stvaramo ambijent po mjeri savremenog čovjeka, u sinergiji primjene sofisticiranih tehnologija i očuvanja prirodnih ljepota. Nastojimo da osmislimo i ponudimo atraktivna dješavanja tokom cijele godine koja mogu da zadovolje raznolike ukuse i interesovanja svih koji u Luštici Bay pronalaze svoj drugi dom ili kutak za odmor od svakodnevice”, rekla je Maša Radulović, menadžerka korporativnih komunikacija u Luštici Bay.

Agencija Fabrika je modna kompanija koja tridesetak godina djeluje na domaćoj i međunarodnoj sceni, izgradivši prepoznatljivo ime koje je sinonim za stil, kvalitet i saradnju sa najpoznatijim modnim kreatorima i svjetskim brendovima. “Veoma smo zadovoljni revijom u Luštici Bay, smatramo da smo na pravom mjestu predstavili odabrane i vrhunske modne brendove. Pored mode, bavimo se i kulturom, umjetnošću i lifestyle događajima, a Luštica Bay je prekrasno mjesto na kome je prisustvo svih ovih sadržaja vidljivo na svakom koraku”, rekla je direktorka agencije Fabrika Vesna Mandić.
Na reviji su se okupili brojni gosti i posjetioci, a najavljen je intenzivan ljetnji kalendar događaja u Luštici Bay. Publika je imala priliku da uživa u laganim i lepršavim modelima Absolute simple kolekcije Verice Rakočević, od najfinijih prirodnih materijala, svile, lana i vune u crnim, bijelim, sivim i puder tonovima. Namijenjena ženi koja u sebi prepoznaje snagu, smjelost i plemenitost, sigurno koračajući kroz budućnost, kolekcija Triangle Igora Todorovića oduševila je prisutne modelima od najplemenitijih tkanina, koji laskaju ženskoj estetici pronalazeći inspiraciju u osnovnim dimenzijama ljubavi. Šarmantnim vizuelnim identitetom, Luštica Bay je bila i svojevrsna kulisa za photo-editorial ove dvije kolekcije, koje će uskoro imati i regionalnu premijeru. Kolekcija Hidden geometry of flowers crnogorskog dizajnera Borisa Čalića zaintrigirala je publiku inspiracijom, forma cvjetova je osnova za kreativna rješenja uz obavezan minimalizam karakterističan za njegov modni izraz. Crnogorska ambasadorka održive mode Aleksandra Džaković AKKA predstavila je koncept ženstvenosti kroz geometrijske forme i ručno tkanu ćenar svilu, a ovaj spoj tradicije i novih tehnologija karakteristika je kolekcije proljeće/ljeto 2022. Specijalni gosti, Gitarski duo Srđan Bulatović i Darko Nikčević, virtuoznim izvođenjem popularnih kompozicija upotpunili su prijatnu atmosferu.

(Foto Luštica Bay)

-

Možda vas zanima

PRATITE NAS I NA INSTAGRAMU

NEDAVNO OBJAVLJENO