Magično Portonovi iskustvo

Novootvorena destinacija na Mediteranu jedna je od najprestižnijih u ovom dijelu Evrope, mjesto susreta kosmopolita, onih koji cijene istinske vrijednosti i originalnost, oaza onih koji žele da odmor provedu okruženi ljepotama ovog regiona. U svako doba dana Portonovi donosi nova iskustva: prijatelje, ukuse i mirise i priče iz cijelog svijeta

Portonovi rizort, jedan od najprestižnijih projekata rezidencijalnog tipa u ovom dijelu Evrope, nedavno je otvorio svoja vrata. Smješten na ulazu u Bokokotorski zaliv, prostire se na 26 hektara i 1,8 km ekskluzivnog obalnog područja, sa 214 rezidencija koje će u okviru prve faze otvaranja biti na raspolaganju budućim kupcima. Slogan pod kojim će se Portonovi predstaviti svijetu – Portonovi Montenegro Essence – simbolizuje najljepše trenutke i mogućnosti koje Crna Gora kao zemlja ima da ponudi, kako one već poznate tako i one koje će tek biti otkrivene. Kompanija Azmont Investments kao glavni investitor čvrsto vjeruje da ono što Crnu Goru čini zaista magičnom jesu njeni ljudi, njena netaknuta priroda, duga tradicija i vibrantna kultura koja čini da se svi posjetioci, svjetski putnici, ljubitelji prirode, umjetnici i kosmopolite osjećaju dobrodošlima. Portonovi predstavlja sinonim za najviši nivo usluge i nenametljiv luksuz svjetski prepoznatih brendova, kao što su D-Marin Portonovi marina koja je već poželjela dobrodošlicu prvim klijentima, ali i prvi One&Only u Evropi sa Espace Chenot Health Wellness Spa centrom čije se otvaranje očekuje 2020. godine. Arhitektura Portonovi naselja inspirisana je autentičnim šarmom i karakterom tradicionalnih bokokotorskih sela i snažno je povezana sa morem i zalivom. Na ovom magičnom mjestu ne postoje dva ista iskustva niti dvije jednolične priče. U svako doba godine, u svakom dijelu dana, posjetioci će moći da otkriju nešto posebno: od kulinarskih specijaliteta, posebnih i neistraženih mjesta, do različitih ljudi i kultura sa svih krajeva svijeta. Portonovi Beach Club/Portonovi plažni klub će svojim unikatnim menijem i ponudom plažnog bara postati vaše omiljeno mjesto pored mora. Prvi restorani, kafei i italijanska đelaterija daće savršenu notu avgustovskim danima odmora svim posjetiocima. Tokom cijele 2019, novi brendovi, nova mjesta i usluge nastaviće da obogaćuju magično Portonovi iskustvo, koje čeka na sve posjetioce i rezidente.

D-Marin Portonovi, nova luka i granični prelaz u Boki

U sklopu Portonovi rizorta počela je sa radom i D-Marin Portonovi marina, koja posjeduje 238 vezova na kojima se mogu privezati plovila od 7 do 70 metara, a tokom sezone i ona najveća od 120 metara. Ova moderna marina, zaklonjena na ulazu u Bokokotorski zaliv, klijentima nudi sve što je potrebno za bezbjedan, siguran i ugodan boravak u marini, uključujući nedavno otvoreni granični prelaz, a od skoro i benzinsku stanicu. Pored toga, tu je i mnoštvo atrakcija koje se nude u sklopu rizorta koji je od 1. avgusta otvorio vrata svim posjetiocima. Svojim prvim zadovoljnim klijentima u marini D-Marin Portonovi nudi priliku da istraže mrežu D-Marin marina u Hrvatskoj, Grčkoj i Turskoj koristeći Happy Berth Days kampanju sa besplatnih sedam dana boravka u svakoj od ostalih D-Marin marina i posebnim popustom od 40% nakon isteka besplatnog boravka.

Ljeto u Portonovi rizortu

Avgust dočekuju sa prvim sjajnim događajima na Vista trgu, na kome ćete uživati u neponovljivim zalascima sunca uz muziku poznatih rezident DJ imena, a sve to uz pažljivo odbran meni i selekciju koktela Portonovi Beach kluba. Prvi cigar i konjak bar u Crnoj Gori otvoren je u Portonovi rizortu – dođite i iskusite arome koje nudi jedinstveni Maison du Monde. Ukoliko još uvijek nijeste, dovedite prijatelje i porodicu i isprobajte fantastičnu mediteransku kuhinju Perla Square restorana, a veče učinite savršenim uz autentični italijanski đelato Godo đelaterije. U narednim danima, Portonovi Training Studio otvoriće vrata zdravlja, uz usluge teretane i fitnesa. Takođe, do kraja ljeta očekuje se otvaranje belgijskog paba, jedne veoma posebne vinarije i restorana istočne kuhinje.
Ovog avgusta, posjetioci će moći da uživaju u zvjezdanim večerima pod nebom Boke Kotorske uz nastupe Marka Louisa, Perpetuum Mobile benda, Jasne Jovićević, Ansambla Toć i mnogih drugih. Zvuci mediteranske muzike, salsa večeri kao i nastup virtuoza na akustičnoj gitari biće poseban doživljaj koji ćete pamtiti. U kristalna jutra pored mora, probudite tijelo i dušu uz Portonovi jogu i joga terapiju zvukom. Za zaljubljenike u umjetnost i kreativnost, izložba Prozori ljubavi, molitva preko mora koja govori o vječnoj ljubavi i Boki Kotorskoj, biće posebno iskustvo bokeških legendi.

Gracija 164, 16.8.2019.

Možda vam se dopada

Komentari

učitavam...