spot_img

Melaniju nije briga?

spot_img

Supruga američkog predsjednika Melanija Tramp kritikovana je zbog jakne u kojoj je stigla u Teksas, na granicu s Meksikom, u centar u kojem su smještena djeca migranata. Fotografija prve dame izazvala je brojne reakcije na društvenim mrežama, jer na leđima njene jakne piše – Mene zaista nije briga, a tebe?

“Nije šala. Melanija Tramp je nosila jaknu s ovakvom porukom obilazeći prihvatne centre za djecu. Nemam riječi”, objavio je na Twitteru Zak Petkanas, član demokratske stranke. Na Twitteru su potom krenula mnogobrojna pitanja i najrazličitija tumačenja, a neki su se pitali da li je riječ o poruci upućenoj javnosti ili njenom suprugu.

Portparolka prve dame tvrdi da nema nikakve skrivene poruke iza tog natpisa, te da se radi o jakni iz prodavnice odjeće Zara koja košta 39 dolara. Potom se preko Twittera oglasio i sam predsjednik Tramp: “Natpis ‘Mene nije briga, je li tebe?’ na Melanijinoj jakni odnosi se na medije koji objavljuju lažne vijesti. Melanija je shvatila koliko su nepošteni i više je nije briga”, napisao je.

Možda vas zanima

PRATITE NAS I NA INSTAGRAMU

NEDAVNO OBJAVLJENO