Nedavno objavljeno

Meridianbet donirao maske i rukavice na sjeveru Crne Gore!

Kompanija je u kontaktu je sa nadležnim institucijama u prvom redu sa Crvenim krstom Crne Gore i u dogovoru sa ovom institucijom odlučeno je da se donira više hiljada   maski i  rukavica, jer je to trenutno najpotrebnije u gradu koji je zahvaćen novim talasom korona virusa.

Zahvaljujuci ovoj donaciji , kompanija će makar za kratak period omogućiti zaštitu onih najugroženijih u ovoj opštini. Međutim kako najavljuju , neće stati ovdje.

Od početka situacije sa covidom -19, Meridianbet je stao uz građane Crne Gore, I nesebičnim donacijama u iznosu više desetina hiljada eura, kako u novcu tako I u opremi I hrani , pomagao tokom tri mjeseca prve etape borbe protiv nevidljivog neprijatelja.

Pored brojnih gradova Crne Gore, gdje je pružila nesebičnu pomoć, kompanija Meridianbet je to učinila i u regionu, konstatnim nesebičnim donacijama, sredstava za dezinfekciju , aparata za zdravstveni sistem, hrane za najugroženije , gotovo na cijelom Balkanu.

Kao jedna od najvećih evropskih I crnogorskih kompanija za proizvodnju tehnologije i priređivanje igara na sreću koja posluje u preko 30 zemalja daje primjer visoke društvene odgovornosti, humanosti I očuvanja zdravlja I privrede Crne Gore I regiona.

Kompanija apeluje na sve građane Crne Gore da poštuju mjere NKT-a , Instituta za javno zdravlje, kako bismo zajednički pobijedili u ovoj neizvjesnoj brobi.  Poziva sve ljude I kompanije dobre volje da pomognu onima  kojima je pomoć potrebna.

Latest Posts

Lifestyle

Ljepota

Zdravlje

Recepti