spot_img

Milan Popović: Izazovi me drže budnim, ne volim zonu komfora!

spot_img
Poznati televizijski novinar i muzičar Milan Popović započeo je novo životno i profesionalno poglavlje. Nakon decenije rada na televiziji, početkom septembra napustio je ružičastu televiziju i otisnuo se u autorski podkast projekat StoryTime. Kroz portretsku intervju formu, koja je autentičan način njegove sagovornike probližava internetu, Milan donosi svojoj publici na platformi YouTube sve ono što njegovi gosti iz svijeta šoubiznisa nisu mogli ispričati na televiziji.
StoryTime je trenutno najgledanija šoubiz podcast forma sa preko milion pregleda na Milanovom zvaničnom YouTube kanalu Milan Popović Official, što na još jedan način potvrđuje Popovićev status u svijetu zabave, televizije i novinarstva.
“Trebao mi je izazov. Kad osjetim da me nešto guši ja odgurnem to od sebe. Raditi na Pinku jeste privilegija odabranih, i zahvalan sam na tome, ali već neko vrijeme mi to nije predstavljalo izazov. Kad radite u najvećoj medijskoj imperiji u regionu u riziku ste da upadnete u kolotečinu, a meni je ta kolotečina počela da smeta. Znam da imam svoju publiku na društvenim mrežama i jako sam želio da joj opipam puls, da vidim jesu li tu ako napravim neki radikalni rez. Jako sam im zahvalan što gledaju StoryTime podkast i što za mjesec dana u prve četiri epizode imamo milion pregleda sa mnogo viralnih videa na društvenim mrežama. Zahvaljujući tim ljudima znam da je ispravna moja odluka da zamijenim televiziju podkastom. Kad na to dodam i činjenicu da su ljudi iz “Well Medic-a” za 15 minuta pristali biti sponzori podkasta StoryTime, znam da smo uradili veliki i odličan posao. Vjerujte, očekuju nas tek fenomenalne epizode i ljudske priče iz drugog ugla koje još nisu emitovane.”
Foto: Predrag Savić

Možda vas zanima

PRATITE NAS I NA INSTAGRAMU

NEDAVNO OBJAVLJENO