spot_img

MIOT Ecosystem

spot_img

 

Xiaomi je kompanija prepoznata u cijelom svijetu po proizvodnji pametnih telefona, i jedna je od najbrže rastućih kompanija u ovoj oblasti.Xiaomi već nekoliko godina diktira lifestyle trendove, a prava revolucija napravljena je lansiranjem linije MIOT Ecosystem.

MIOT Ecosystem je velika mreža pametnih uređaja koji donose budućnost na vaša vrata. Kompanija Xiaomi primjenjuje najnovije tehnologije proizvodnje i sarađuje s najtraženijim industrijskim dizajnerima kako bi Vam pružila dugotrajne gedžete stilskog izgleda koji će Vam olakšati život.

Glavne odlike ovih uređaja su inovativan način obavljanja svakodnevnih aktivnosti, jednostavnost korišćenja, odličan odnos cijene i kvaliteta i moderni minimalistički dizajn. Samo neki od tih uređaja su fitnes narukvice, pametni satovi, Mi vage za tjelesnu težinu, električna četkica za zube, Mi LED stone lampe…

Trenutno se u svijetu koristi preko 115 miliona Mi ekosistem uređaja, a najpoznatiji članovi ekosistema su Redmi, Black Shark, Poco, AmazFit, Huami, Ninebot, Mijia, itd.

-

Posjetite MI Zone u svim TehnoPlus i Bla-Bla prodavnicama tehnike i testirajte neki od artikala.

Pozovite, pišite, pratite 068 038 038, info@tehnoplus.me, www.tehnoplus.me 

Možda vas zanima

PRATITE NAS I NA INSTAGRAMU

NEDAVNO OBJAVLJENO