Nedavno objavljeno

Porto Montenegro: Mjesto za najbolje!

Lokacija sa više od 70 međunarodnih modnih brendova, prodavnica i galerija, restorana i barova na samoj obali, kao i nizom raznovrsnih usluga i pogodnosti, mjesto je koje zadovoljava sve želje, gastronomske užitke, kupovinu i druženje sa stilom

Joie de vivre je centralni dio duha Južnog naselja. Glavna ulica – Strada Navale i krivudave sporedne aleje baza su nekim od vodećih svjetskih brendova za pronicljive kupce. A živahno šetalište uz obalu prepuno je brojnih restorana, kafića i barova u kojima možete sresti prijatelje, zajedno jesti i uživati u dobro provedenom vremenu. Luksuzno maloprodajno iskustvo koje se nudi duž Strada Navale učvršćuje poziciju Porto Montenegra kao šoping destinacije svjetske klase, pri čemu se svake sezone novi modni brendovi pridružuju već postojećoj kolekciji kojima pripadaju Boss, Cartier, Chopard, Dolce & Gabbana, Hublot, Rolex, Valentino, DIOR…

La dolce vita

Vijest ove sezone je otvaranje dugo očekivane Bvlgari prodavnice u srcu Porto Montenegra, jedine monoradnje Bvglari nakita i satova u Jugoistočnoj Evropi. Zaštitna lica poznatog brenda ove sezone su glumice Zendaja i En Hatavej. Između ostalih, ove sezone šopingholičari će uživati i u Pretty Ballerinas, kao i u nevjerovatnom izboru obuće kao što su Stuart Weitzman, Le Silla, Giuseppe Zanotti u prodavnici Shubeshu. Porto Montenegro već drugu sezonu u samom srcu marine dočekuje Dior, brend koji ovog ljeta ponovo predstavlja garderobu koju je dizajnirala Maria Grazia Chiuri, kreativna direktorka Diorovih ženskih kolekcija. Predstavljajući konfekciju, dodatke i predmete Dior Maisona, ova ljetnja linija slavi la dolce vitu.

Međunarodna privlačnost i izvrsna reputacija

Za ljubitelje gastronomije, izbor restorana biće obogaćen novim, latino inspirisanim, gastro-barom Barquero sa nezaboravnim pogledom na mulo 1, a dodatak naselju su i vrhunski Godo sladoled i slatkiši.
Kako Porto Montenegro nastavlja da raste, sa završenim trgom Elena Residences i uskoro očekivanim dolaskom naselja Boka Place krajem 2023. godine, ova destinacija na Crnogorskom primorju postavlja se kao idealna baza za buduće maloprodajne i restoranske biznise, sa velikom međunarodnom privlačnošću i izvrsnom reputacijom, što čini Crnu Goru jednom od najpogodnijih destinacija za investicije i dalje ulaganje.

Gracija 203

Latest Posts

Lifestyle

Ljepota

Zdravlje

Recepti