Nedavno objavljeno

Mlađe je slađe

Kad je ljubav u pitanju, godine nisu važne. To odlično znaju Madona, Dženifer Lopez, Kortni Koks, Eva Mendez, Džulijen Mur… Ako mogu one, zašto ne bi mogli i ostali? Uostalom, ljubav zaista ne pita za godine. Ipak, većini 18-godišnjakinja sigurno nije padalo na pamet biti sa 15-godišnjakom. Ali, s godinama se ta razlika smanjuje, a upravo se žene u zrelim godinama sve češće odlučuju na veze s mlađim muškarcima. I one odlično funkcionišu. Otkrivamo vam deset razloga zašto je dobro biti sa mlađim muškarcem.

Cijene vas

Muškarci koji su dovoljno odrasli da budu u vezi sa ženom starijom od sebe dovoljno su zreli da znaju cijeniti to što su dobili. Dive se vašoj mudrosti i drago im je što im obogaćujete život i dio ste njega.

Možete ih puno toga naučiti

Pritom ne mislimo na to da ih prilagodite i oblikujete po sebi, no mlađi muškarci puno su otvoreniji i biće spremni na nove izazove te isprobavanje novih stvari.

Kompatibilniji su

Žene doživljavaju seksualni vrhunac oko 35. godine, a muškarci znatno ranije. Izračunajte sami zbog čega je onda bolja kombinacija starija žena i mlađi muškarac.

Imaju manje prtljaga iz prošlosti

Muškarci u dvadesetima obično nemaju bivše žene i djecu iz prijašnjih brakova. Nisu imali dovoljno vremena za to. Manje prtljaga znači manje drame, a više slobode.

Ne osjećaju se ugroženi zbog vašeg uspjeha

Dok bi muškarac istih godina vjerojatno osjećao kompleks manje vrijednosti jer ste postigli više od njega. Mlađi muškarac, baš suprotno, diviće vam se zbog uspjeha i neće se osjećati ugroženo, pa vas samim time neće ni sputavati.

Imaju više energije

Ako tražite uzbuđenje i zabavu, definitivno trebate izlaziti s mlađim muškarcem. Želite li ići na ronjenje, učiti plesati salsu ili putovati, budite sigurni da oni mlađi imaju više volje, energije i želje za sve te avanture.

Emotivniji su

Iako pritisak ‘biti pravo muško’ još uvijek postoji, mlađe generacije više su u kontaktu sa svojom emotivnom stranom. Što je plus za sve žene.

U dobroj su formi

Iako ne treba generalizovati i iako nisu svi mlađi muškarci u odličnoj formi u poređenju sa starijima, prevagnuće svakako na njihovu stranu. Koža im je glatka, imaju više kose, čvršće tijelo. Ko to ne bi poželio?

Podižu vam samopouzdanje

Mlađi muškarac diviće se vašem znanju i vještinama, ali i seksualnom iskustvu. Kad ste u vezi s nekim ko vas gleda kao boginju i misli za vas da ste super kul, vaše samopouzdanje dobiće izvrstan podsticaj.

I oni su muškarci

Iako mnoge žene otpisuju mlađe muškarce jer ih smatraju dječacima, oni to više nisu, bar većina. I oni su pravi muškarci.

 

viatportal.hr

Latest Posts

Lifestyle

Ljepota

Zdravlje

Recepti