spot_img

Moć crvenog ruža

spot_img

Engleska glumica Kejt Vinslet (1975) se 2021. godine pridružila grupi slavnih zaštitnih lica poznatog francuskog kozmetičkog brenda L’Oréal Paris, kao što su Džejn Fonda, Helen Miren, Viola Dejvis, Eva Longorija… “Sjajno je biti dio L’Oréala, velika mi je čast što sam postala dio grupe tih nevjerovatnih žena koje su uvijek imale mnogo toga važnoga da kažu, koje su svoj glas koristile zauzimajući se i za sebe i za druge. Stvari su se mnogo promijenile tokom protekle dvije decenije, žene se udružuju na različite načine, manje je međusobnog osuđivanja. Sve to je vrlo ohrabrujuće”, rekla je tada, između ostalog, Kejt u velikom intervjuu za Harper’s Bazaar, kao i da je tokom pandemije uglavnom bila u kući te priznala:

“Donekle sam zaista uživala u tome što nisam morala svakodnevno da se šminkam i trudim oko izgleda, vrijeme sam provodila radeći druge stvari. Shvatila sam da se treba malo opustiti kada su šminka i kosa u pitanju, mnogo vremena tome posvećujemo. Jednostavno je ljepše vaše iskreno i autentično ja. Mislim da previše proučavamo vlastiti izgled, a bilo je stvarno opuštajuće ne kontrolisati prečesto svoj odraz u ogledalu. Skincare rutina postala mi je mnogo važnija. Kada ne boravite na otvorenom koža može postati suva bez dovoljno svježeg vazduha te mi je bitno da je dobro hidrirana.”

Here I am, people

-

Čisto i hidrirano je najvažnije, kaže Kejt, a šminka koja joj daje moć uključuje maskaru, osjenčane kapke i bogat sloj crvenog ruža. “To za mene znači – ne igraj se sa mnom, jer morate imati dovoljno samopouzdanja za crveni ruž na usnama. Dakle, kad imam crveni ruž, to je kao da kažem – Here I am, people”, priznaje Kejt, koja nije dopustila da se retuširaju neke njene scene iz HBO serije Mare from Easttown, u kojoj tumači 46-godišnju policajku, a vraćala je dvaput i promotivni poster za istu seriju. “Znam koliko bora imam oko očiju, vratite ih sve nazad. Lica se mijenjaju, i dalje su lijepa, ali smo prestali da ih volimo jer se zbog društvenih mreža provlače kroz filtere. Svako može da retušira i fotošopira svoje lice, pa to i čini, što je zaista tužno”, izjavila je glumica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HBO (@hbo)

L’Oréal je u julu ove godine objavio da je Kendal Džener postala njihovo novo zaštitno lice, poručivši da su veoma uzbuđeni zbog činjenice da je jedna tako talentovana, snažna i uspješna mlada žena član njihove porodice.

 

 

Trikovi za savršeno nanošenje ruža

 

Možda vas zanima

PRATITE NAS I NA INSTAGRAMU

NEDAVNO OBJAVLJENO