Nedavno objavljeno

Moda u službi prirode

Dvije mlade dame, Ivana Stanković i Helena Babić, uspješni modeli i osnivačice Ideja Creative Agency, okupile su najuticajnije predstavnike domaće i internacionalne modne scene, renomirane medijske i vodeće preduzetničke kuće sa sponzorima organizacije. Sav novac od prodaje modnih artikala doniran je HTP Ulcinjskoj rivijeri, za sanaciju Ade Bojane.

Program Sunset Fashion, interesantnim govorom otvorila je poznata glumica Dragana Gaga Mićalović, koja je i sama ljubiteljka Ade Bojane. U njenu čast, jedan od restorana na ostrvu nazvao je salatu u svom jelovniku njenim imenom.

Program je otvorila poznata glumica Dragana Mićalović

Na reviji su predstavljeni brendovi iz zemlje i inostranstva, Mabi Swimwear, Disciplina, L’amour, Amorena, Azurelle, Joan, Mia Kostov, Kiwi Belgrade, Pivoine Aristocrate, Mizzu Couture, Bo Fashion House, Dia Swimwear, Monize, LT Imperiet, Ringz Thingz i Wish Jewelery. U revijalnom dijelu večeri, mlada pjevačica Katarina Bogićević prošetala je pistom u jednoj od kreacija prisutnih dizajnera, a potom otpjevala novi hit. U publici su bile prisutne poznate ličnosti iz različitih sfera, Milica Majkić, Ivana Dudić, Dušan Kovačević, Stevan Radivojević, Slavko Kalezić, Tihana Ćulafić, Katarina Radivojević, Mirko Tabaševića, Sandra Mitrović, Nataša Vojinović… (Foto Privatna arhiva)

 

Latest Posts

Lifestyle

Ljepota

MODA

Zdravlje

Recepti