Moja Kravica mliječni paketići za štićenike Doma „Mladost“

Povodom novogodišnjih praznika, Imlek je Moja Kravica mliječnim paketićima obradovao djecu iz Doma „Mladost“ u Bijeloj, jedine institucije na teritoriji Crne Gore koja se brine o napuštenoj i djeci sa smetnjama u razvoju. Donacija Moja Kravica čokoladnog mlijeka i drugih ukusnih mliječnih proizvoda obradovala je sve štićenike ove institucije, dok su predstavnici Imleka proveli vrijeme sa njima, družeći se u prazničnoj atmosferi.

„Povodom nastupajućih praznika odlučili smo da obradujemo one kojima je pomoć najbitnija, a to su nezbrinuta djeca kojima je svaki, i najmanji znak pažnje, od izuzetnog značaja. Djeca su se veoma obradovala Moja Kravica slatkim i ukusnim paketićima, dok smo mi iz kompanije zadovoljni što smo u mogućnosti da ih obradujemo i uljepšamo im praznike. Radimo na tome da ovakvih akcija bude više, i u narednoj godini trudićemo se da realizujemo brojne aktivnosti koje za cilj imaju da usreće najmlađe“,izjavio je Igor Parapid, direktor prodaje i marketinga Imlek-a u Crnoj Gori.

Imlek je regionalno poznat po društveno odgovornim aktivnostima, te ova akcija nije jedinstvena ni na teritoriji Crne Gore. Podsjećanja radi, kompanija je povodom početka školske godine obradovala veliki broj đaka prvaka Moja Kravica paketićima.

 

 

 

 

Možda vam se dopada

Komentari

učitavam...