Monika Beluči: “Volim Tima Bartona”

spot_img

Iako su zajedno od prošle godine, Monika Beluči i Tim Barton veoma su diskretni kada je njihov odnos u pitanju te se u medijima sve uglavnom svodilo na tračeve i nagađanja. Italijanska filmska diva tek je nedavno u velikom intervjuu za francusko izdanje časopisa Elle zvanično potvrdila vezu s poznatim rediteljem.

“Prije svega moram da kažem da mi je veoma drago što sam uopšte upoznala tog čovjeka. To je jedan od onih susreta koji se rijetko dešavaju u životu. U Timu sam pronašla prekrasan duh, spektakularnu dušu, nekoga s kime mogu da podijelim svijet snova. Divno je, naravno. Volim Tima kao čovjeka i poštujem Tima Bartona kao reditelja.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by comingsoon.it (@comingsoon_it)

Monika i Tim se poznaju godinama, nikada nisu krili međusobne simpatije i poštovanje, a taj odnos prerastao je u ljubav prošle godine na Lumière Film Festivalu u Lionu. Tim, koji će 25. avgusta proslaviti 65. rođendan, iz braka sa glumicom Helenom Bonem Karter ima dvoje djece, sina Bili-Reja (19) i kćerku Nel (16), kojima je kum Džoni Dep, dok 59-godišnja Monika ima dvije kćerke, Devu (18) i Leoni (13), iz braka sa francuskim glumcem Vinsentom Kaselom.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Deva Cassel (@d.casseluxxi)

Možda vas zanima

NEDAVNO OBJAVLJENO