NaslovnicaBusinessMučan razvod: Robert de Niro (77) bez novca, mora da radi 12...

Iz iste kategorije

Mučan razvod: Robert de Niro (77) bez novca, mora da radi 12 sati dnevno

Advokatica legendarnog glumca Roberta de Nira otkrila je kako glumac nema novca i kako mora da prihvata sve uloge koje mu se nude, jer je njegova bivša supruga zavisna od kupovine odjeće poznatih modnih kuća i dijamantskog prstenja, na koje troši milione.
Advokatica Karolina Kraus kazala je kako je bitno objasniti da je skup razvod najvjerovatnije razlog zašto De Niro prihvata uloge u lošim filmovima i zašto je od “Lovca na jelene” i “Kuma II” spao na uloge u običnim komercijalnim filmovima, ali i na reklame za britanske brendove.

Na sudu u Njujorku rekla je kako De Niro ima 77 godina i obožava svoj posao, ali da nije u redu da mora da radi ovim tempom.

“Kada će on imati priliku da odbije neki projekat koji mu bude ponuđen? Da ne mora da radi šest dana u nedjelji po 12 sati dnevno. Da ne mora više da zadovoljava Grejsinu žeđ za komadima preskupe garderobe. On sjutra može da se razboli i onda je sve gotovo”, rekla je Karolina Kraus na sudu.

De Niro je bio u braku sa Grejs Hajtauer, pripadnicom američkog visokog društva, 21 godinu, sve do 2018.
Njegovo bogatstvo jednom se procjenjivalo na 350 miliona dolara, što je izgradio tokom 50-godišnje karijere. U posljednje vreme prihvata sve poslove pa tako i reklame za automobile, banke i kreditne kartice. Bez obzira na sve to, njegov advokat tvrdi da je bogatstvo gotovo potrošeno. De Niro je ušao u posao sa restoranima, a onda imao problema sa plaćanjem poreza te je još uvijek dužan milione poreskoj upravi.

Na poslove mu je svakako uticala i pandemija, a njegova advokatica rekla je i da je bivša supruga pred kraj braka počela da troši sve više i da je bogatstvo sve manje, no, advokati njegove bivše supruge, s druge strane, navode kako De Niro i dalje leti privatnim avionom ili helikopterom, nekad samo na ručak, te da sigurno nije siromašan.

Nedavno objavljeno