Najbolje izdanje Nedjelje mode

U toku internacionalne smotre mode i dizajna Master Fashion Week Montenegro XXVI, uz podršku Melia Budva-Petrovac, publika je na Event centru Imanje Knjaz u Podgorici tri večeri uživala u revijama poznatih inostranih i domaćih modnih kuća i dizajnera.

Nedjelju mode otvorila je svojom kolekcijom poznata crnogorska kreatorka Milena Vujačić. U toku prve večeri kolekcije su prikazali i Joy Miss, modna kuća iz Istanbula, srbijanski dizajneri Ana Vasiljević Čelar i Boško Jakovljević, Enriko Marineli iz Italije te Mirjana Šarac, koja je predstavila dječiju kolekciju. Tokom druge večeri, Obuća Minja Fashion Day, predstavili su se Marina Banović, Atelier Simone by Ana Simone iz Beograda, Fashion store VENS, Lidija Burić i Marijarosarija Vendito, pobjednica Evropskog modnog festivala iz Italije. Na završnoj večeri nove kolekcije predstavile su Isidora Ceković, Maja Velemirov, Bojana Čelebić, Mirjana Šarac i Milena Đurđić.
“Ovo je bilo najbolje izdanje Nedjelje mode do sada, predstavili su se sjajni dizajneri odličnim kolekcijama, bilo je različitih modnih pravaca i stilskih izraza, što je sve uticalo da smo imali sadržajan i raznovrsan program. Gosti iz inostranstva unijeli su i malo svjetskog modnog duha. Podgorica je zaista tih dana bila centar mode. Izgled scene je bio fascinantan i sve to uz veliki odaziv publike i podršku medija doprinijelo je fenomalnom utisku ovog izdanja Fashion Weeka i našem zadovoljstvu kao organizatora”, kazao je Srđa Lubarda, direktor Modne komore Crne Gore. (Foto Anes Lekić, Nikola Pejović)

Gracija 172, 6.12.2019.

Možda vam se dopada

Komentari

učitavam...