Najzgodnija žena na svijetu pokazala zašto je kraljica stila

Američkog modela i influenserku Oliviju Kulpo ne prati bez razloga skoro pet miliona ljudi na Instagramu.

Nekadašnja Mis univerzuma i uticajna modna influenserka, elegantna, moderna i nježna sa dovoljnom dozom seksepila, Olivija Kulpo ne prestaje da očarava i muškarce, ali i žene.

Magazin Maksim proglasio ju je i najzgodnijom ženom svijeta a sa tim izborom nisu se složili samo muškarci, vež i žene.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Olivia Culpo (@oliviaculpo)

Olivija je rođena 1992. na Roud Ajlendu i jedna je od petoro djece. Tokom školovanja bavila se i muzikom, a 2010. postala je članica bostonske manekenske agencije. Njen otac je vlasnik brojnih restorana, a prije dvije godine i Olivija je ušla u porodični posao.

Ona je bivša Mis univezuma, ali i glumica, rijaliti zvijezda, modna influenserka. Vodi računa o garderobi, a često zasijeni sve elegancijom i ženstvenošću.

Mislim da nema smisla davati previše novca za garderobu. Ako vam nešto dobro stoji, možete kupiti i jeftiniju varijantu. Ali zato se uvijek isplati dati više novca za kožnu torbicu, cipele koji će vam dati dodatno samopouzdanje. Moja prva torbica koju sam kupila bila je Celineova torbica od trapeza koju i danas obožavam – rekla je Olivija i dodala da bi svaka žena trebalo u svom ormanu da posjeduje bar jednu haljinu u kojoj će se osećati svetski.

Nevažno od generacijske dobi, dress style od žene napravi sofisticiranu, elegantnu i odvažnu damu. Ali, svakako, ne zaboravite, da u svemu tome veliku stvar igra stav i unutrašnji seksepil.

 

“Mislim da nema smisla davati previše novca za garderobu. Ako vam nešto dobro stoji, možete kupiti i jeftiniju varijantu. Ali zato se uvek isplati dati više novca za kožnu torbicu, cipele koji će vam dati dodatno samopouzdanje. Moja prva torbica koju sam kupila bila je Celineova torbica od trapeza koju i danas obožavam – rekla je Olivija i dodala da bi svaka žena trebalo u svom ormanu da poseduje bar jednu haljinu u kojoj će se osećati svetski.

Nevažno od generacijske dobi, dress style od žene napravi sofisticiranu, elegantnu i odvažnu damu. Ali, svakako, ne zaboravite, da u svemu tome veliku stvar igra stav i unutrašnji seksepil.

 

 

Možda vam se dopada

Komentari

učitavam...