Nedavno objavljeno

NAPRAVITE NEZABORAVAN DOGAÐAJ U HOTELU RAMADA PODGORICA

Aktivnosti i događaji koji se realizuju u hotelu su raznovrsni, od konferencija, prijema sa visokim zvanicama i gostima, proslava, team building-a i organizacije privatnih događaja. Prvi rođendani, punoljetstvo, srebrne, zlatne svadbe, vjenčanja su samo neki od događaja koje je moguće osmisliti i realizovati u ovom pogodnom ambijentu. Tim zainteresovanih profesionalaca, na izuzetan način realizuje svaku pojedinost i detalj, važan za klijenta koji želi događaj za pamćenje.
Privatni događaji se razlikuju, kako konceptom, brojem gostiju, veličinom, tako i ambijentima koji se uklapaju u zamisao klijenta. U hotelu se mogu pronaći željeni prostori koji će zadovoljiti koncept i zamisao klijenta. Vjenčanje može biti organizovano na terasi hotela, na petom spratu sa jedinstvenim panoramskim pogledom. Rođendan ili privatni jubilej, može se obilježiti u restoranu Panorama. Ukoliko planirate veliki događaj, onda je pravi izbor sala Millennium sa kapacitetom od 260 ljudi i velikom količinom dnevne svjetlosti.

Ljubazni i profesionalni tim hotela Ramada Podgorica je tu da se pobrine o svakom detalju, i da zamisao klijenta pretvori u događaj za pamćenje. Niz mogućnosti koje je tim hotela pripremio za organizaciju privatnih događaja se može čuti u neposrednom razgovoru, a oni koji su imali iskustvo saradnje, imaju samo riječi hvale.
Ukusna i savršeno dekorisana hrana je dodatni motiv za djecu i roditelje da se rado opredjeljuju da ponovo dođu i organizuju događaj baš tu. Dječiji maštoviti meniji, poslastice i odabrana pića izazivaju radost. Fini odabir tradicionalnih i savremenih jela koja se služe tokom privatnih događaja uvijek dobiju komentar da se dobilo i više od očekivanog.
Kada nakon vjenčanja organizovanog u hotelu Ramada klijenti dođu da organizuju rođendan djeteta, tim hotela Ramada Podgorica zna da je uradio događaj koji se pamti. Stoga, ukoliko planirate neki poseban i značajan privatni jubiljej, gdje je važno da svaki detalj bude perfektan, izbor je Hotel Ramada Podgorica.

Latest Posts

Lifestyle

Ljepota

Zdravlje

Recepti