Naša formula za ljepotu

Predstavljamo novu žensku priču, podgorički salon ljepote Body Shape, sa najsavremenijom opremom, najkvalitetnijom kozmetikom i stručnim osobljem

Foto Vesela Mišković

Savremeni eliksir mladosti pretočen je u anti-aging tretmane. Ono što je u početku bio samo zavodljiv plod mašte, najzad je stvarnost. Ne radi se o alhemiji, ma koliko god nevjerovatna bila formula za ljepotu. Naša tajna nije misteriozna, već proizlazi iz naučnih istraživanja i sadrži naprednu tehnologiju koja se primjenjuje u službi zdravlja i ljepote. Sa najsavremenijom opremom, najkvalitetnijom kozmetikom i stručnim osobljem, predstavljamo novu žensku priču u Podgorici, salon ljepote Body shape”, kaže na početku razgovora vlasnica salona Biljana Popović, koja na osnovu svog bogatog, višegodišnjeg iskustva i rezultata koje ostvaruju u slaonu preporučuje nekoliko tretmana. Anti-aging tretmani su blagi, neinvazivni tretman koji se izvode s aparatima visoke tehnologije, a koji objedinjuju estetiku, zdravlje, ishranu i kozmetiku, tako da daju opipljiv rezultat. Baveći se ljepotom čuvaju vaše zdravlje! Nudimo razne vrste tretmana za preoblikovanje i dobijanje novih kontura tijela (eliminacija celulita, topljenje masnih naslaga, smanjenje obima, izbacivanje viška tečnosti iz organizma).”

Čudesni LPG aparat

U salonu posebno mjesto i značaj pripadaju LPG aparatu, koji pruža tretmane kao dio estetske medicine. “Masaža LPG aparatom je prirodna, neinvazivna metoda mehaničke stimulacije koja reaktivira i ponovo pokreće ćelijsku aktivnost – metabolizam. Masaža se usmjerava na konkretne djelove tijela koji su otporni na bilo koju vrstu dijete, vježbanja ili sporta (ruke, leđa, stomak, struk, butine). Radi na principu limfne drenaže (vakuumski + masažno) sa ciljem pospješivanja protoka limfe i krvi u vezivnom potkožnom sloju i na taj način vrši razgradnju masnih naslaga. Osim razgradnje istih i eliminacije celulita, LPG tretman podstiče stvaranje kolagena, a odlično djeluje na (mikro) cirkulaciju, zatezanje i učvršćivanje kože i potpuno preoblikovanje kontura tijela. U cilju što boljih i bržih rezultata tretmani se moraju radi u kontinuitetu 2-3 puta nedjeljno, za početak paket od 10 tretmana. Poslije 3 do 4 tretmana figura postaje tanja i vitkija, a masne naslage polako nestaju, upravo tamo odakle smo i željeli. LPG aparatom poželjno je tretirati cijelo tijelo, s akcentom na djelove koje želimo da sredimo. Tokom tretmana vrši se stimulacija adipocita (depoi masti) i prirodno razgrađivanje i oslobađanje nataloženih masnih naslaga, dok se mehaničkim djelovanjem rotirajućih valjaka po koži podstiče njena elastičnost – tonus i proizvodnja sopstvenog kolagena. U slučajevima kada klijent ima velike količine masnih naslaga, celulita i viška kilograma LPG tretman preporučujemo kao dopunske uz ostale tretmane kao što su tretman kavitacije, klasične i brazilske madero masaže, ručne anticelulit masaže i tretman presoterapije”, objašnjava Biljana.

Kavitacija kao zamjena za liposukciju

Kada ste sve probali i ništa ne djeluje na celulit, preostaje vam da se prepustite nekom profesionalcu i isprobate kakva čuda na polju topljenja masnih naslaga nudi kavitacija. Kavitacija je ultrazvučna lipoliza, zamjena za liposukciju. Jedini nehiruški, neinvazivni postupak ultrazvučnog topljenja masnih naslaga. Ultrazvučnom sondom doslovno se uništavaju lokalizovane masne naslage, ciljano se tretira zahvaćena regija stomaka, bokova, zadnjice, leđni dio… Kavitacija u kombinaciji sa kompatibilnim tretmanima u zavisnosti od problema izvodi se 8 do 10 puta. Nakon prve intervencije ultrazvučnim talasima, može se ustanoviti da se smanjio obim tretirane regije zavisno od količine masnih naslaga i celulita kao i starosne dobi klijenta u obimu 1 do 3 cm po tretmanu. Ovaj poces stimuliše površinsku cirkulaciju i time stvaranje kolagena, što koži vraća elastičnost i čvrstinu. A to i jeste ono što želimo da postignemo. Protiv celulita se borimo spolja i iznutra. Iznutra vodom i adekvatnom hranom. Spolja kavitacijom!

Inovativna formula za savršen ten

Pored tretmana oblikovanja tijela u salonu su dostupni i tretmani trajnog uklanjanja dlačica – epilacija, kao i tretmani njege lica. “Tretman epilacije se radi diodnim laserom vodeće italijanske kompanije Promoitalia, odobrenim od strane Svjetske zdrastvene organizacije. Tretman je 100 % bezbjedan, bezbolan i u potpunosti komforan za klijenta. Snop svjetlosti uništava folikul dlake i sprečava ponovni rast na tretiranom području. Tretmani se prilagođavaju tipu kože, boji dlake i veoma su efikasni. Nije preporučljivo da se rade ljeti. Može se raditi na cijelom tijelu ili parcijalno, po želji. Posebna zaštita je potrebna kada se tretira područje usko oko očiju. Dlaka raste u tri ciklusa (anagena, katagena i telogena), a nejefikasniju interakciju s dlakom tretman ima u anagenoj fazi (aktivnog rasta), kada je dlaka najviše u pigmentu. Više tretmana je potrebno za postizanje trajnog uklanjanja dlaka, najčešće 4 do 6 puta. U prosjeku smanjenje približno 20% biće primjećeno poslije prvog tretmana. I smanjenje 95% može se realizovati u 4 do 6 tretmana. Nakon tretmana smanjenje će biti trajno. Depilacija će postati vaša prošlost”, objašnjava Biljana.
Tretman za njegu lica obuhvata: aparaturnu i manuelnu masažu lica, pilinge, serum i masku za održavanje blistavog mladačkog izgleda kože lica, vrata i dekoltea. “Piling PRX-T33 je kraljevski tretman, biorevitalizacija bez igle sa efektom botoksa. Proizvod je vodeće italijanske kompanije iz Milana. Efikasno djeluje na učvršćivanje kože, ublažavanje postojećih bora i popravljanje tonusa. Piling je inovativna formula za savršen ten i blistav izgled! Može sa raditi individualno i u kombinaciji sa drugim tretmanima. U našem salonu za tretmane lica koristi se kozmetika Forlle’d, renomirani japanski brend proizvoda za njegu kože na bazi nano tehnologije za koju je dodijeljena Nobelova nagrada. Jedinstveni kompleks aktivnih sastojaka niske molekulske mase u Forlle’d prozvodima poboljšava funkcije kože, normalizuje balans minerala, obnavlja njenu strukturu, ubrzava proces zacjeljivanja, regeneriše i revitalizuje kožu na ćelijskom nivou. Zahvaljujući takvoj tehnologiji, primjenom Forlle’d kozmetike odlaže se prirodno (hronološko) i fotostarenje kože, te se postižu najbolji anti-ageing efekti na prirodan, neinvazivan način.”

Adresa
Oktobarske revolucije 48, Podgorica;
Instagram @body_shape_podgorica
Telefon: 067 373 367

Možda vam se dopada

Komentari

učitavam...