Natali Portman o svojim ritualima i beauty rutini

spot_img

Američka glumica zaštitno je lice Diora od 2010. godine, snimila je bezbroj kampanja za ovaj francuski brend, čije ruževe i reklamira i uvijek ima uz sebe. U jednom od intervjua za Vogue govorila je, između ostalog, o ljepoti, o strasti prema emisijama o kuvanju (koje su joj spasile život)…

JUTARNJA BEAUTY RUTINA Koristim toner Joëlle Ciocco koji naveče djeluje kao sredstvo za čišćenje, a ujutro kao toner, a zatim Repairative Moisturizer kremu brenda Tata Harper. Veoma sam osjetljiva na mirise, a oba proizvoda imaju ugodan, čist miris. Na kraju nanosim kremu za sunčanje i – to je to.

TRI OBAVEZNA PROIZVODA U TORBICI Uvijek imam dva ruža sa sobom, Dior Addict Lip Glow koji je veoma proziran, a koristim ga kad idem po djecu u školu, i Rouge Dior 999, u slučaju da poželim malo upečatljiviji izgled. Za kraj, tu je hranjiva krema za nokte Dior Crème Abricot. Veoma loše tretiram svoje zanoktice, a stalno nošenje ovog proizvoda sa sobom je kao podsjetnik da moram brinuti o njima.

LEKCIJE O LJEPOTI KOJE JE NAUČILA NA SETU U mom prvom filmu Léon, budući da sam tada bila tek 12-godišnja djevojčica, šminkerica je koristila sok od cvekle pomiješan s ružinom vodicom i kao rumenilo i kao ruž. Nije htjela da nanosi nikakvu “hemiju” i slično na moje lice, a to iskustvo mi je kasnije dalo razne ideje o tome kako da kreiram prirodnu šminku.

BENEFITI ZA UM I TIJELO Počela sam da meditiram na poslu, posebno kad imam kratke pauze, pomaže mi da ostanem koncentrisana i motivisana. Vegan sam deset godina, a prije toga sam bila vegetarijanac, tako da sam već dugo “čista” što se prehrane tiče. Ali, mislim da je jedan od najvažnijih izbora koji sam napravila bio taj da manje koristim telefon, da ga isključim kad god je moguće. Volim da trčim, to je najlakši način vježbanja, vrlo praktičan jer se njime mogu baviti bilo gdje i bilo kada. Volim plivanje, takođe, kada imam bazen na raspologanju. A kad imam dovoljno vremena, bavim se raznim aktivnostima, kao što su pilates, gyrotonic i joga.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dior Beauty Official (@diorbeauty)

OPUŠTANJE UZ TV Veoma uživam da gledam kulinarska takmičenja na televiziji. Muž mi uvijek kaže: “Znam da si imala težak kad te u kući zateknem kako gledaš Top Chefa ili The Great British Bake Off”. To je vrijeme kada sam najopuštenija i srećna, a mozak mi je isključen. Volim i masaže, maženje i igru s djecom, ali tokom pandemije spas su mi bile upravo emisije o kuvanju. Vjerujem da je The Great British Bake Off mnogima od nas pomogao da prebrodimo taj period.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Social Site for Cinephiles (@_filmbr)

Glumačka karijera 42-godišnje Natali Portman počela je kada joj bilo 12, a od tada je igrala u filmskim hitovima kao što su CloserBlack SwanV for Vendetta i Jackie, dokumentu o jednom vremenu kroz prizmu poznate i slavne američke prve dame Džeki Kenedi, koja je bila, i još uvijek je, oličenje stila i gracioznosti. Natali je jedna od rijetkih holivudskih glumica sa diplomom sa Harvarda: “Veoma sam srećna zbog odluke da studiram psihologiju, najviše zbog mogućnosti posebnog socijalnog iskustva, zbog prilike da učestvujem, budem u kontaktu s grupom ljudi koji su mi i danas bliski prijatelji, a dolaze iz sredina različitih od onih u kojima se inače krećem. Važno je da slijedite sopstvene sklonosti, da prepoznate i da cijenite postojanje drugačijih mogućnosti. Kad imate šansu da isprobate nešto novo što vas zanima, kao da vam je ponuđen drugi život i možete doživjeti potpuno novo iskustvo.”

Cover photo by Tibrina Hobson/VIA https://www.vogue.it/bellezza/article/natalie-portman-intervista-beauty

Možda vas zanima

NEDAVNO OBJAVLJENO