Neispričane priče Odri Hepbern uskoro kao TV serija

Život Odri Hepbern, jedne od najvećih zvijezda starog Holivuda, i dalje intrigira javnost čak i poslije skoro tri decenije od njene smrti.

Od uspona do svjetske zvijezde i humanitarnog rada kao ambasadora dobre volje UNICEF-a do dugogodišnjeg partnerstva sa modnim dizajnerom i aristokratom Iberom de Živanšijem, život ove oskarovke bio je do sada predmet mnogih dokumentarnih filmova.

Ali sada, prvi put, na male ekrane stiže TV serija “Odri”. Dramsko ostvarenje, koje počinje djetinjstvom slavne glumice u Evropi i prati njeno putovanje do legendarne filmske dive, potpisuje Žaklin Hojt.

Holt je autorka i producent brojnih dramskih TV serijala uključujući “The God Wife” i “Dietland”, kao i najnoviju “The Underground Railroad”, navodi se u Headlineru.

Biografska serija biće zasnovana na materijalu “Audrey at Home: Memories of My Mother’s Kitchen”, koji je bio dijelom kuvar i foto-knjiga. Njegovi autori su Luka Doti, sin slavne glumice, i Luiđi Spinola, novinar i pisac.

Iako su detalji o radnji, ali i tome koju ćemo glumicu gledati u ulozi Odri, i dalje pod velom tajne, serija koja će biti snimljena u saradnji sa italijanskim producentskim kućama “Wildside” i “Fremantle”, razotkriva “formativne godine” slavne glumice i donosi neispričane priče o jednoj od najvećih holivudskih ikona.

Možda vam se dopada

Komentari

učitavam...