Nikoli Rajoviću titula Prva brada Podgorice grada

Titula Prva brada Podgorice grada pripala je Nikoli Rajoviću na takmičenju koje je organizovala Kuća mode i ljepote Zoran u Hard Rock Caffe-u u Podgorici, i to prema odluci ženskog žirija, u sastavu Marija Božović, Mirjana Maja Popović, Tanja Dukić, Tatjana Vuksanović, Kristina Ilić i Milena Đergović.

Muški dio žirija, Ivan Vukčević, Viktor Vukadinović, Saja Majstor, Dragan Marović i Alen Demirović, odlučili su da u kategoriji Najduža brada pobijedi Vladimir Iličković, ujedno i vlasnik Najdužih brkova, a najbolju Kocka bradu ima Nikola Rajović. Žiri je odlučio da nagradu za Najbolji stajling dodijeli Davoru Pejoviću, a Vuku Radmanu titulu Čudna brada. U kategoriji Špic brada trijumfovao je Dušan Tomić. Manifestacija je organizovana drugi put u Podgorici, u okviru akcije #MOVEmbar, a s ciljem podizanja svijesti o karcinomu prostate, testisa i mentalnom zdravlju muškaraca. “U tu svhu, u saradnji sa UNIQA-om i The Capital Plazom, organizovano je i predavanje doktora Vladimira Brajovića, uz slogan Budi muškarac, preuzmi odgovornost za svoje zdravlje, kazao je Zoran Vukčević.
U sklopu programa, Kuća mode i ljepote Zoran je za ljubitelje Barberske priče pripremila edukativni čas o šišanju brade i hair tattoo-u , koji su održali najpoznatiji frizeri iz regiona, kao i nosioci medalja sa brojnih svjetskih takmičenja na čelu sa Alenom Demirovićem. Svim pobjednicima uručene su vrijedne nagrade. Kuća mode i ljepote Zoran dodijelila je zahvalnice za podršku i doprinos ovoj manifestaciji Milu Radonjiću, Ivanu Vukčeviću, Draganu Maroviću, Safetu Osmanovskom, Alenu Demiroviću, Mirzi Deliću, Viktoru Vukadinoviću, Rajku Nikoliću, Mariji Božović, Maji Popović, Marini Knežević, Tanji Dukić, Tatjani Vuksanović, Kristini Ilić i Mileni Đergović. (MneMagazin)

Možda vam se dopada

Komentari

učitavam...