NLB Banka i Visa vas vode na FIFA World Cup Qatar 2022™

NLB Banka je u saradnji sa kompanijom Visa pripremila veliku nagradnu igru u kojoj je glavna nagrada odlazak u Katar na dva polufinalna meča FIFA World Cup Qatar 2022™ za dvije osobe.

spot_img

Svi klijenti NLB Banke koji za plaćanje koriste Visa kartice, osim NLB Visa Gift kartice, mogu da učestvuju u nagradnoj igri koja traje od 26. 9. do 23. 10. 2022.

Potrebno je da obave najmanje jednu platnu transakciju u iznosu 10 EUR ili više, na POS terminalima (u zemlji, inostranstvu i Internet plaćanja) i da se registruju putem zvaničnog portala NLB Banke kako bi imali šansu da osvoje neku od vrijednih nagrada.

Ljubitelji fudbala magiju Svjetskog prvenstva u fudbalu mogu doživjeti zahvaljujući saradnji NLB Banke i kompanije Visa International.

Osim glavne nagrade učesnici u nagradnoj igri imaju priliku da osvoje i jednu od 20 nedjeljnih nagrada, u vidu brendirane sportske torbe sa “Al Rihla” – zvaničnom Addidas loptom Svjetskog prvenstva u Kataru, termosom, peškirom i kačketom.

Pored šanse za osvajanje nagrada, klijenti NLB Banke Visa karticama mogu ostvariti dodatne povoljnosti u vidu popusta do 20% ili trgovinu na 24 rate Visa kreditnim karticama u više od 400 radnji NLB Popust partnera širom zemlje. Povoljnosti kod NLB Popust partnera dostupne su tokom cijele godine.

-

Nagradna igra je još jedna prilika da nagradimo lojalnost klijenata NLB Banke, koji za plaćanje koriste Visa kartice ili Visa karticama obavljaju plaćanja putem NLB Pay mobilnog novčanika.

Više informacija o nagradnoj igri, nagradama i Visa karticama na www.nlb.me

Možda vas zanima

PRATITE NAS I NA INSTAGRAMU

NEDAVNO OBJAVLJENO