Nedavno objavljeno

NLB Banka razvija jednostavno i sigurno rješenje za prijavu klijenata na moratorijum na otplatu kredita

U cilju zaštite građana, naših klijenata, zbog tenutnog stanja u zemlji, koje je izazavno epidemijom korona virusa, NLB Banka ubrzano radi na pripremi rješenja kojim će građani na jednostavan, siguran i bezbjedan način, isključivo elektronskim putem, moći da dostave zahtjev za moratorijum na otplatu kredita. Zahtjev neće biti moguće podnijeti u filijali.

Izuzetak od ovog pravila činiće penzioneri, koji će zahtjev moći da podnesu telefonskim putem pozivanjem broja 19888, čime neće biti potrebe za dolazak u banku i nepotrebnog dovođenja u rizik po zdravlje najosjetljivije grupe građana od mogućeg obolijevanja od korona virusa.

U ponedeljak, 23. 3., Banka će imati spremno rješenje i obavijestiće klijente o svim neophodnim detaljima za prijavu a nakon dobijanja preciznijeg Uputstva za primjenu Odluke od strane CBCG.

Sve informacije kao i do sada klijenti mogu dobiti na broj Kontakt centra banke 19888 ili pozivom svog komercijaliste.

NLB Banka s pažnjom prati smjernice Instituta za javno zdravlje i Vlade Crne Gore, poštuje donešene odluke i dnevno donosi mjere sa ciljem prevencije pojave epidemije koronavirusa. O svim novinama u radu, redovno ćemo informisati zainteresovane građane putem bančinih zvaničnih kanala komunikacije, te putem medija, čija uloga je u datoj situaciji nemjerljiva.

Latest Posts

Lifestyle

Ljepota

Zdravlje

Recepti