NLB Royal Cup 2019 obilježio humanitarni meč za Odjeljenje za novorođenčad

Ovogodišnji  NLB Royal Cup koji je završen u nedjelju pobjedom hrvatske teniserke Tene Lukas, obilježio je humanitarni meč između predstavnika NLB Banke i Lovćen osiguranja, a koji je imao za cilj prikupljanje donacija za nabavku inkubatora za Odjeljenje za novorođenčad, Kliničko-bolničkog centra Crne Gore.

Humanitarni meč je održan u petak 20. septembra u 19h, između izvršnog direktora NLB Banke Marka Popoviča i izvršnog direktora Lovćen osiguranja Matjaža Božiča, a praćen je donatorskim koktelom i aukcijom teniskih predmeta koji su korišćeni tokom meča.

Pozivu da doniraju za ovaj plemeniti cilj, odazvao se veliki broj zaposlenih i jedne i druge kompanije, te klijenti i poslovni partneri.

Humanošću svih prisutnih u akciji sa sloganom »Zajedno za velike pobjede«  i onih koji su donacije uplatili na, za te svrhe, otvoreni račun kod NLB Banke, prikupljeno je više od 10.000 Eur.

Akcija se nastavlja do 30.09.2019. godine, a svi zainteresovani novac i dalje mogu uplatitina žiro račun NLB Banke 530-1-10 sa PBO 292555 za Royal Cup donatorsku akciju.

Veoma smo zahvalni svim poslovnim partnerima i zaposlenima, te klijentima NLB Banke i Lovćen osiguranja koji su se odazvali ovoj akciji.

Nedostajuća sredstva za nabavku inkubatora čija vrijednost je 16.000 Eur, obezbijediće Lovćen osiguranje i NLB Banka.

Na koktelu nakon humanitarnog meča prisutnima se obratio direktor Kliničkog centra Crne Gore riječima:„Želim da zahvalim uspješnim kompanijama NLB banci i Lovćen osiguranju, što su i ovom prilikom prepoznali značaj darivanja Kliničkom centru Crne Gore, naročito našim najmlađim pacijentima kojim ovaj inkubator daje šansu za sigurnu i uspješnu budućnost.“

NLB Banka je duži niz godinageneralni sponzor profesionalnog ITF turnira za žene.Ovaj sportski događaj iz godine u godinu privlači veliku pažnju javnosti, posebno zbog činjenice da je na ovom turniru učestvovao veliki broj teniserki koje su zauzimale neku od prvih 100 pozicija na WTA listi, kao što je i najbolja crnogorska teniserka Danka Kovinić, koja je prve profesionalne bodove osvojila upravo na ovom turniru.

Tena Lukas sa trofejom

Ove godine na turniru je trijumfovala Tena Lukas, koja se već petu godinu uzastopno bori za osvajanje trofeja Royal Cup-a, a ove godine je uspjela, ostvarivši pobjedu nad ruskom teniserkom Melnikovom 2:0 (6:4, 7:5).

Možda vam se dopada

Komentari

učitavam...