Nedavno objavljeno

Nova donacija kompanije Meridianbet. Za dječiji osmjeh!

Ovoga puta riječ je o mladoj Podgoričanki koja sa svoje dvoje male djece živi kod oca u jako lošim uslovima, bez kupatila i sprovedene vode za kuću.

Anđelu Petrić – majku dvoje djece obradovala je donacija koju su joj uručili predstavnici kompanije Meridianbet.

Anđela Petrić živi u naselju Gornji Vranići, sa dvoje malo djece u očevoj kući koja nema uvedenu vodu.

Nije u mogućnosti da radi jer djecu nema kome da ostavi na čuvanje, a preživljava od porodiljske mjesečne nadoknade u iznosu od 81,95€.

S tim saznanjima, predstavnici prestižne kompanije Meridianbet, uručili su pakete pomoći majci dvogodišnjeg sina i kćerke koja ima samo 9 mjeseci.

U paketima pomoći, kako saznajemo, nalaze se osnovna sredstva za higijenu – šampon, kreme za bebe i pelene. Pored toga, uručeni su i paketi hrane, pa će Anđela za određeni period manje brižiti.

“Nadamo se da smo našim doprinosom obezbijedili Anđeli i njenoj djeci sredstva za određeni period. Međutim, to je samo za određeni period. Šta će biti na duže staze? Ovom prilikom, želimo da se obratimo našim sugrađanima da na bilo koji način pomognu mladoj majki i njenoj djeci.”

 

Iz kompanije apeliju na sugrađane da koliko su u mogućnosti pomognu Anđeli Petrić, tako što će joj uručiti stvari koje su joj najpotrebnije.

Anđelu možete kontaktirati na broj 069 517 506.

Latest Posts

Lifestyle

Ljepota

Zdravlje

Recepti