Nova generacija revolucionarnih Samsung preklopnih telefona zvanično predstavljena u Crnoj Gori

Nakon globalne premijere na tradicionalnom Unpaked događaju održanom prošle sedmice, nova serija Samsung preklopnih telefona svečano je predstavljena juče u Podgorici. Posjetioci su imali priliku da isprobaju spektakularne uređaje Galaxy Z Fold4 i Z Flip4, ali i pametne satove iz najnovije edicije Galaxy Watch5 i bežične slušalice Galaxy Buds 2 Pro.

spot_img

Kada smo predstavili prvu generaciju nevjerovatnih preklopnih pametnih telefona prije četiri godine, nismo ni sumnjali da će se sa uspjehom transformisati iz pionirskog projekta u liniju uređaja za široku upotrebu među milionima korisnika širom svijeta. Sa sigurnošću mogu reću da će i ova, četvrta generacija Galaxy Z serije nastaviti da ruši konvencije jer nudi nove, još moćnije interakcije koje unaprijeđuju svakodnevni život“, saopštio je Darko Ćurić, menadžer prodaje kompanije Samsung u Crnoj Gori.

U okviru interaktivne Experience zone, gosti su imali priliku da isprobaju najnovije uređaje koji pružaju neograničenu produktivnost i nevjerovatnu mogućnost prilagođavanja. Kao potvrda posvećenosti kompanije Samsung vrhunskoj vještini izrade, svaka komponenta dizajna oba modela preklopnih pametnih telefona je detaljno analizirana da pruži istinski prilagodljivo iskustvo, kako svaki korisnik imao uređaj koji se uklapa u njegove potrebe.

Galaxy Z Fold4 i Flip4: Telefoni koji pomijeraju granice mogućnosti pametnih telefona

Galaxy Z Fold4 nudi novo iskustvo korišćenja zahvaljujući dizajnu koji može da mijenja oblik, impresivnim

displejima i funkcijama za obavljanje više stvari istovremeno kao na računaru, pored unaprijeđene tehnologije kamere i snažnih mobilnih procesora. Zapanjujuće veliki Dinamic AMOLED ekran od 7,6 inča otvara prostor koji vam je potreban za obavljanje više zadataka kao pravi profesionalac.

-

Sa tanjom šarkom, ispravljenim ivicama, kontrastnim mutnim staklom na zadnjoj strani i sjajnim metalnim okvirima, Galaxy Z Flip4 predstavlja najprefinjeniji Samsung dizajn do sada. Ono šta čini ovaj telefon spektakularnim jesu unaprijeđeno iskustvo korišćenja kamere, veća baterija  i proširene mogućnosti prilagođavanja, uz već poznati izuzetno kompaktan dizajn. Kada je riječ o kameri, Flex Cam kod Z Flip4 telefona omogućava da se snimci realizuju pod bilo kojim uglom, a pruža i mogućnost fotografisanja bez ruku.

Takođe, ključni element Samsung sklopivih uređaja je ultra tanko staklo, zaštićeni materijal koji se može sklopiti stotine hiljada puta, a da pritom zadrži svoju izdržljivost i snagu.

Zaokružen ekosistem Samsung pametnih uređaja

Seriji Galaxy Z pridružuju se Galaxy Buds2 Pro, nove Samsung vrhunske slušalice koje pružaju najimpresivnije bežično audio iskustvo sa novim, kompaktnim dizajnom i nesmetanom povezanošću koja je idealna za svaki aspekt života. Ove slušalice su kreirane tako da svakodnevna iskustva slušanja podignu na viši nivo uz jasan zvuk, poboljšane inteligentne audio funkcije i udobnije prijanjanje.

Kompanija je predstavila i najizdržljivije i najkompletnije Samsung pametne satove do sada. Nova serija Galaxy Watch5 je dizajnirana da pruži sveobuhvatna i personalizovana wellness iskustva. Pruža širok spektar zdravstvenih metrika, uključujući praćenje sna i mjerenje tjelesne kompozicije. Ovi satovi stvoreni su da pomognu korisnicima na njihovom putu prema zdravlju i dobrobiti.

Dostupni za naručivanje!

Galaxy Z Flip4, Z Fold4, Buds 2 Pro i satovi iz nove serije Watch5 dostupni su za naručivanje od 10. avgusta. Korisnici koji unaprijed naruče Galaxy Z Flip4 ili Galaxy Z Fold4 dobijaju jednu dodatnu godinu za Samsung Care+, za zaštitu od pada ili loma ekrana sa podrškom Samsung stručnjaka u 51 zemlji.

Uređaji nove Galaxy Z serije dostupni su u Crnoj Gori po preporučenoj cijeni Z Fold4 od 1.799 EUR i Galaxy Z Flip4 od 1.099 EUR. U posebnom promotivnom periodu, za prednarudžbu Galaxy Z Flip4 i Galaxy Z Fold4 pametnih telefona, uz otkupnu cijenu starog uređaja korisnici ostvaruju pravo na otkupnu vrijednost starog telefona uz dodatni bonus (uz dokaz o kupovini) u iznosu od 200 EUR za Galaxy Z Fold4 Ili 150 EUR za Galaxy Z Flip4. Takođe, pokrivaju osiguranje ekrana (osiguranje unutrašnjeg ekrana uređaja koje pokriva jednu štetu nastalu unutar godinu dana od kupovine uređaja uz učešće u šteti). Više na linku.

Galaxy Buds Pro 2 biće dostupne u Crnoj Gori po preporučenoj cijeni od 219 EUR, a ukoliko korisnici kupe slušalice u promotivnom periodu od 10.8. do 25.8.2022. godine, dobijaju na poklon bežični punjač u vrijednosti od  39,99 EUR. Više na linku.

Watch5 bit će dostupan po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 269 EUR za Bluetooth verziju i 299 EUR za LTE verziju. Za one koji traže avanturu, izdržljivost, performanse i stil, Galaxy Watch5 Pro biće dostupan po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 399 EUR za Bluetooth verziju i 449 EUR za LTE verziju. Ukoliko u periodu od 10.8. do 25.8.2022. godine, korisnici kupe Galaxy Watch5 ili Watch5 Pro na poklon dobijaju Galaxy Buds Live slušalice u mistično crnoj boji u vrijednosti od 189 EUR. Više na linku.

Za više informacija o uređajima posjetite www.samsungmobilepress.com ili www.samsung.com/global/galaxy/ .

Foto: Aleksandar Jaredić

Možda vas zanima

PRATITE NAS I NA INSTAGRAMU

2,702 Sljedbenici
Pratite

NEDAVNO OBJAVLJENO