Nova ikona Guerlain parfema

spot_img

Jedna od najpoznatijih glumica na svijetu ponovo je postala zaštitno lice francuske beauty kuće Guerlain. Anđelina Džoli (42) ovoga puta reklamira Mon Guerlain Eau de Parfum Florale za čiju je kampanju pozirala fotografu Tomu Munrou. Set crnobijelih fotografija potpisuje Metju Sezar, a zanimljivo je da su u prvom planu Anđelinine tetovaže, koje se inače uvijek prekrivaju u sličnim kampanjama. Partnerstvo slavne glumice i brenda Guerlain započelo je 2015. u Kambodži, gdje je režirala svoj film First They Killed My Father, a posebno mjestu ima u Anđelininom sjećanju na djetinjstvo jer je njena majka koristila Guerlain puder.

“Mi stvaramo parfeme za žene kojima se divimo”, izjavio je Žak Gerlan, kreator legendarnih parfema kao što su Shalimar, L’Heure Bleue i Mitsouko, a parfimer Tjeri Vaser kaže da je bio inspirisan “notama žene” i “izborima, snovima i emocijama koje utjelovljuju modernu ženstvenost”. Miris je smješten u elegantnu bočicu u boji ružičastog zlata, a zasad poznate note su lavanda, božur i vanila. U prodaji je od marta, u bočicama od 50 i 100 ml.

Anđelina Džoli, ambasadorka UNHCR-a i suosnivateljka Inicijative za sprečavanje seksualnog nasilja, donirala je sav novac od kampanje u dobrotvorne svrhe.

Možda vas zanima

NEDAVNO OBJAVLJENO