Nova vruća destinacija na Jadranu

Hotelska grupa Falkensteiner Hotels & Residences je početkom maja ponovo otvorila nekadašnji hotel Queen of Montenegro u Bečićima, a sada nosi ime Falkensteiner Hotel Montenegro

Smješten iznad slikovite pješčane plaže u Bečićima nedaleko od Budve, elegantan i sofisticiran Falkensteiner Hotel Montenegro, upravo renovirani hotel sa četiri zvjezdice, oduševljava vrhunskom uslugom i dizajnom. U to su se uvjerili i predstavnici medija i blogeri za koje je upriličena prezentacija sadržaja ovog luksuznog hotela. Sa hotelom Montenegro, koji je ponovo otvoren početkom maja 2019. pod brendom Falkensteiner, ova hotelska grupa iz Južnog Tirola dodatno proširuje svoje prisustvo u jugoistočnoj Evropi. “Crna Gora je donedavno bila tajna, a to se promijenilo tokom posljednje dvije godine. Odlučili smo da preuzmemo H otel Montenegro iz dva razloga, s jedne strane jer je nova destinacija u trendu koja ima mnogo toga da ponudi, a s druge jer znamo da sve više ljudi želi da provede odmor na određenom nivou. Mogućnosti za tako nešto u Crnoj Gori trenutno su ograničene. Međutim, svako ko rezerviše Falkensteiner hotel zna da će imati uobičajeni standard. Na taj način možemo da postignemo rezultate i na ovoj destinaciji”, ističe Otmar Mihaeler, izvršni direktor FMTG-a, u vezi s odlukom da se Crna Gora uključi u njihov portfolio.

Kultura, plaža, planine

Falkensteiner Hotel Montenegro goste će oduševiti privatnom šljunkovitom plažom u neposrednoj blizini hotela, novim sobama i apartmanima u suptilnim pastelnim bojama. Raspolaže sa 236 soba i apartmana, s pogledom na more ili planine, i savršen su smještaj za ljetovanje na Crnogorskom primorju. Za aktivne goste posebno se ističe raznolika ponuda sportova na vodi, kristalno čisto more, bogati podvodni svijet, a hotelska plaža na samo 200 metara od hotela učiniće da svaki gost poželi da iskusi malo aktivniji odmor. Ljubitelji kulture za samo desetak minuta mogu stići do Budve i njenog istorijskog centra sa srednjovjekovnim spomenicima, malim buticima i modernim galerijama.

Opuštanje na Falkensteiner nivou

Pored već čuvene hotelske privatne plaže, Falkensteiner Montenegro će od ove godine gostima predstaviti i novo uređenje vrta sa novim spoljašnjim bazenom. Panoramski bazen sa velikom terasom za sunčanje nudi idealne uslove za osvježenje tokom toplih ljetnjih dana u kombinaciji sa odličnim pogledom. U Acquapura SPA centru čeka vas pravo opuštanje sa dva parna kupatila, finskom saunom, biljnom saunom i ledenom stanicom. Tu je i širok spektar masaža i kozmetičkih tretmana, kao i posebno opremljen hidro-masažni bazen. Mara’s Show Kitchen restoran, LEVEL O Lounge bar & restoran, kao i barovi na plaži i novom bazenu, svojom bogatom ponudom oduševiće i najzahtjevnije gurmane.

Gracija br. 160, 21.6.2019.

Možda vam se dopada

Komentari

učitavam...