spot_img

Novi član Volvo porodice

spot_img

U prekrasnom ambijentu Volvo salona u Podgorici, 23. aprila crnogorskoj javnosti zvanično je predstavljen Evropski automobil godine 2018. Volvo XC40. Ovaj model predstavlja Volvov prvi ulazak u segment malih SUV-a uz širenje privlačnosti brenda Volvo i pomijeranje u novom pravcu. U pitanju je svjež, kreativan i prepoznatljiv novi član Volvo porodice.
Novi XC40 je prvi Volvo model koji je stvoren na potpuno novoj platformi kompaktne modularne arhitekture (CMA) i uključuje niz vrhunskih tehnologija. Donosi višestruko nagrađene sisteme sigurnosti, povezivanja i zabave.
XC40 nudi radikalno nov pristup načinu skladištenja u automobilu. Genijalni dizajn enterijera pruža njegovim vozačima, između ostalog, funkcionalniji prostor za odlaganje u vratima i ispod sjedišta, poseban prostor za telefone, uključujući induktivno punjenje, sklopivu kuku za male kese i uklonjivu korpu za otpatke u centralnoj konzoli. Transformacija prtljažnog prostora može odgovoriti svakoj potrebi njegovog vlasnika. Namijenjen je urbanom životu, ali i na dugim putovanjima biće vam izvanredan saputnik.
Ovo vozilo osvaja grad. Upoznajte ga. Posjetite zastupnika u Crnoj Gori, Osmanagić Co. (Foto Luka Ratković)

Možda vas zanima

PRATITE NAS I NA INSTAGRAMU

NEDAVNO OBJAVLJENO