Nedavno objavljeno

Novi detalji razvoda: Kanje se nakon razvoda seli u London?

Nakon što je svijetom odjeknula vijest o razvodu najpoznatije starlete Kim Kardašijan i repera Kanjea Vesta, stalno “cure” novi detalji.

Sad su se svjetski mediji raspisali o tome kako muzičar ozbiljno razmišlja o tome da se nakon razvoda preseli u Evropu, a na vrhu liste mu je London. Izvori kažu da je proučavao kuće kad je u oktobru posjetio glavni grad Ujedinjenog Kraljevstva.

“Kanje je rekao prijateljima kako svoju budućnost vidi u Londonu kad se razvod okonča. Takođe, želi u Evropi da proširi svoj hor sa kojim redovno nastupa na ‘nedjeljnim službama’ i misli kako bi London mogao da bude dobar početak za to”, ispričao je izvor za “Mirror”.

Iako je ova vijest mnogima bila šok, izgleda da postoje i oni koji su znali da će ovaj dan kad-tad doći. Bivša dadilja porodice Kardašijan, Pem Behan (52), na samom počeku njihove veze znala je da to neće potrajati.

“Za razliku od Kim, Kanje nije znao da se nosi sa ogromnim uspjehom. Divim joj se što je šest godina pokušavala da održi taj brak. Znam da je to radila uglavnom zbog djece – rekla je za “The Sun”.

 

Latest Posts

Lifestyle

Ljepota

Zdravlje

Recepti