Novi NLB Srebrni kredit sa više povoljnosti

NLB Banka je svoju ponudu kredita osvježila novim kreditom za penzionere, čime je klijentima omogućila da na jednostavan način i uz pojednostavljenu proceduru obezbijede kredit.
Korisnicima NLB Srebrnih kredita banka je obezbijedila besplatnu polisu osiguranja života, kao jedno od četiri tipa osiguranja u ponudi banke. Zahvaljujući poklon polisi, klijenti mogu bez odlaska u osiguravajuću kuću i bez dodatne dokumentacije i ljekarskih pregleda, uz pojednostavljenu proceduru obezbijediti NLB Srebrni kredit.
Krediti se penzionerima mogu odobriti u iznosu do 15.000 EUR uz mogućnost otplate do 120 mjeseci. Za klijente koji se odluče za kredit iznosa do 10.000 EUR i otplatu do 84 mjeseca NLB Banka obezbjeđuje polisu osiguranja života. Ovim klijentima je omogućeno dobijanje kredita do navršenih 78 godina života.
Pored ove posebne ponude srebrnih kredita svim penzionerima je na raspolaganju niz besplatnih bankarskih proizvoda i usluga u okviru NLB Srebrnog paketa, kao i mogućnost korišćenja popusta od 5 do 20% prilikom plaćanja karticom na preko 350 lokacija kod NLB Partnera.
Sa još više povoljnosti i detaljnom ponudom banke možete se upoznati posjetom neke od filijala, na web stranici www.nlb.me ili pozivom Kontakt centra na broj 19888.

Možda vam se dopada

Komentari

učitavam...