Novi premium SUV XC60

Volvo Cars, proizvođač premium automobila, krajem ljeta je na crnogorskom tržištu započeo prodaju novog Volvoa XC60, iz klase premium SUV-a srednje veličine. Prodajni zastupnik Osmanagić Co, u saradnji s uvoznikom, 11. oktobra je u Podgorici organizovao njegovo zvanično predstavljanje svojim potencijalnim kupcima, a već narednog dana i testiranje nekoliko ovih vozila.
Volvo ima snažno naslijeđe u dizajniranju stilskih i dinamičnih SUV modela koji nude najnoviju tehnologiju. Novi XC60 nije izuzetak. To je savršen automobil za one s aktivnim stilom života. Nudi široku paletu motora i jedan je od najbezbjednijih automobila ikada napravljenih.
Poput skulpture je, vrlo senzualan, spolja atletski građen, uz suptilan, bezvremenski kvalitet. Enterijer je majstorska kompozicija dobro riješene arhitekture, prelijepih materijala i apsolutno najnovije tehnologije – sve savršeno uklopljeno u jedinstvenu cjelinu. XC60 pruža pravo iskustvo koje kupcima omogućava da se osjete posebnim. Gdje god da pogledate, postoji nešto što čini užitak za vaša čula. Ovo je skandinavski dizajn u svom najboljem izdanju. Nenametljiv sa snažnim, intrigantnim nastupom.

Učinite ga svojim

Personalizacija se savršeno uklapa sa filozofijom Volvo – dizajniran oko Vas. U Volvu razumiju da Vaš automobil postaje dio Vašeg života i da to oslikava ko ste. I naravno, ne treba zaboraviti da Volvo dolazi iz Švedske, gdje se ljudi vrednuju kao pojedinci.Uz veliki izbor opreme, opcija i dodataka, Volvo XC60 nudi mnoštvo opcija da kupac stvori automobil koji se savršeno podudara sa njegovim individualnim ukusom. Postoji toliko mnogo načina na koje možete da ostavite snažnu poruku vozeći ovaj automobil.
Posjetite Osmanagić Co i učinite svoj svijet savršenim.

Prethodni članak
Naredni članak

Možda vas zanima

Nedavno objavljeno