Novi pristup fitness-u

Najsavremeniji The Capital Fitness Center nalazi se u prelijepom ambijentu centra The Capital Plaza, a najavljuje specijalne ponude

Capital Fitness Center svojim članovima nudi najbolje uslove za izvođenje rekreativnih i profesionalnih treninga. U širokoj ponudi fitness centra zastupljeni su svi segmenti vrhunske pripreme sportista, individualnih i grupnih programa, programi Cardio fitnessa, funkcionalnih treninga, kao i proteinski bar i mnoge druge specifičnosti koje Capital Fitness Center čine jedinstvenim. Capital Fitness Center posjeduje najsavremeniju Artis liniju TechnoGym sprava, sa najnovijim kardio spravama sa SkillMill trakama, najnovijim TechnoGym produktom, koje pružaju nov pristup kardio vježbanju. Sve treninge vode sertifikovani, profesionalni i najkvalitetniji instruktori iz regiona koji su tu da svakom klijentu pruže motivaciju da postigne željene rezultate.
“Pored kvalitetnog rada, cilj nam je da naši članovi budu inspirisani za napredovanje i redovan trening, i na taj način postanu zadovoljni članovi naše sportske porodice. Naš koncept se bazira na zdravlju, na rehabilitaciji, na fitnesu i na wellnesu”, kaže Aleksandar Šmigović, generalni menadžer Capital Fitnessa, te dodaje da su za sve ljubitelje grupnih programa pripremili posebnu ponudu: 20% popusta do 1. septembra. “Tu smo da ugodimo svima i nudimo razne grupne programe od free style programa (Yoga, Pilates, HIIT, Glutes&Core, Spinning, Cross Fit) do Less Mills intenzivnih treninga (Bodyattack, Bodypump, Grit Strenght). Iskoristite ovu sjajnu priliku i dođite da treniramo zajedno i spremni dočekamo ljeto”, preporučuje Aleksandar Šmigović.

The Capital Fitness Center Lokacija:
The Capital Plaza centar nivo – 1
office@capitalfitness.me
+382 20 51 15 33
+382 69 30 11 11

Možda vam se dopada

Komentari

učitavam...