spot_img

Novogodišnja pjaca

spot_img

Tradicionalnom manifestacijom Novogodišnja pjaca nastavlja se doprinos šoping centra Mall of Montenegro društveno-kulturnom životu u glavnom gradu. Pripremljen je izuzetno bogat program, akteri manifestacije izuzetno su zadovoljni svim uslovima i organizacijom. Najmlađi sugrađani, ali i stariji dio populacije imaće zaista šta da vide i dožive, i time na sjajan način i sa pravim raspoloženjem se pripreme za doček Nove 2018. godine. Prethodne godine u isto ovo vrijeme bio je veliki odziv, tako da će Trg šoping centra Mall of Montenegro i ovog puta biti poprilično ispunjen.

Cjelokupan prihod od Novogodišnje pjace biti doniran Resursnom centru 1. jun u Podgorici za kupovinu školskih klupa i stolica. Ovim simboličnim doprinosom Mall of Montenegro na neki način pokreće inicijativu da se ovoj insituciji pruži određena vrsta pomoći koja im je u ovom trenutku neophodna. Šoping centar Mall of Montenegro, kao organizator manifestacije uz hotel Ramadu, stavlja priličan akcenat na sve događaje ovog tipa i obećavaju da će se u predstojećem periodu i dalje truditi da daju doprinos društveno-kulturnim dešavanjima u glavnom gradu.

Iz Malla of Montenegro poručuju da veliku zahvalnost duguju svim akterima manifestacije koji su sa velikim zadovoljstvom uzeli učešće na Novogodišnjoj pjaci, predstavnicima medija i Nacionalnoj turističkoj organizaciji i turističkoj organizaciji Podgorice.

Možda vas zanima

PRATITE NAS I NA INSTAGRAMU

NEDAVNO OBJAVLJENO