spot_img

Objavljen novi trejler za film o Ejmi Vajnhaus

Back to Black, biografski film koji se bavi karijerom Ejmi Vajnhaus i istoimenim albumom, u bioskope dolazi u maju

spot_img

Britanska glumica Mariza Abela (27) “uskače u cipele” Ejmi Vajhnaus u filmu Back to Black. Focus Features objavio 2. februara trejler za biografski film koji govori pjevačici koja je umrla 2011. u dobi od 27 godina od, kako stoji u izvještaju, slučajnog trovanja alkoholom.

Službeni sinopsis opisuje film kao “zakulisni pogled na put Ejmi Vajhnaus do slave i objavljivanja njenog revolucionarnog studijskog albuma Back to Black”. “Nadahnut Ejminim duboko ličnim i iskrenim tekstovima, film je beskompromisni pogled na ženu koja stoji iza ovog fenomena i burne veze u središtu jednog od najlegendarnijih albuma svih vremena”, piše u sinopsisu.

Mariza Abela kao Ejmi

Film će sadržavati scene poput Ejminog ozloglašenog nastupa na dodjeli nagrada Grammy 2008. godine, a pokriva i njen lični život, uključujući romansu s Blejkom Felder-Sivilom i njen blizak odnos s majkom Dženis. Rediteljka filma je Sem Tejlor-Džonson, koja je režirala Pedeset nijansi sive, a scenarista Mat Grinhal. Pored Marise Abele, glumačku postavu filma Back to Black čine i Edi Marsan, Bronson Veb, Ansu Kabija i Harli Bird.

Možda vas zanima

PRATITE NAS I NA INSTAGRAMU

NEDAVNO OBJAVLJENO